Vi gør klar til et velkendt animationseventyr i live-action form i den første trailer til Netflix’ “Avatar: The Last Airbender”.

Netflix inviterer os ind i en gribende fantasyverden og dens fire nationer, der hver repræsenterer et af de fire elementer, ild, luft, vand og jord. I hver nation har nogle særlige personer fået evnen til at betvinge deres givne element telepatisk, mens én enkelt person, der bærer titlen Avatar, kan betvinge samtlige elementer, og sørger for fred imellem nationerne.

Alt ændrer sig dog, da Ildnationen angriber Luftnomaderne og starter en krig med målet om at erobre verden.

I “Avatar: The Last Airbender”, følger vi Aang, den sidste Luftbetvinger, der sammen med sine nye venner fra Vandstammerne, Katara og Sokka, tager på en vild rejse for at indtage sin retmæssige rolle som Avatar.

De tre unge frontfigurer spilles af Gordon Cormier (“The Stand”), Kiawentiio (“Anne With an E”), og Ian Ousley (“13 Reasons Why”), mens “Lost”-skuespillerne Ken Leung og Daniel Dae Kim samt “The Mandalorian”-skuespiller Paul Sun-Hyung Lee også er at finde blandt seriens cast.

Den oprindelige animerede “Avatar”-serie blev skabt af Michael Dante DiMartino og Bryan Konietzko for Nickelodeon og strakte sig over tre sæsoner, som siden har skabt en trofast følgerskare.

Læs også: “Tre animerede ‘Avatar: The Last Airbender’-film er under udvikling”

Den kommende Netflix-serie er ikke første gang, man har forsøgt sig med en live-action fortolkning af den elskede historie. I 2010 floppede M. Night Shyamalans “Avatar”-adaptation gevaldigt hos både kritikere og biografgængere, så mon ikke fans har lidt højere forhåbninger til den kommende serie?

“Sleepy Hollow”-showrunner Albert Kim står bag Netflix’ “Avatar: The Last Airbender”, hvis otte episoder lange sæson får premiere den 22. februar.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 RSJ 4 måneder siden

Jeg har ikke noget at miste, og alt at vinde på dette tidspunkt.

Skriv ny kommentar: