Efterfølgeren til 2009-blockbusteren ”Avatar” har været lang tid undervejs, og fansene må nu vente endnu længere, da manuskriptet skal tilpasses.

Først skulle den komme i 2015. Så blev den udskudt til december 2016. Nu er James Camerons ”Avatar 2″ blevet udskudt med endnu et år til december 2017.

Se også: James Cameron: “Avatar” var for konservativ

”Der er et lag af kompleksitet i at få en fortælling til at fungere som en saga igennem tre film, som man ikke oplever når man lavet en enkelt-stående film” udtaler instruktør James Cameron.

”Vi skriver tre film. Og det har vi gjort, så alt gennemløber de tre film. (…) Sideløbende med det, så designer vi også alt. Så vi har designet alle skabningerne og miljøet,” siger han.

Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, og Sigourney Weaver, er alle sat til at vende tilbage til Pandora i “Avatar 2” i 2017, og de efterfølgende “Avatar 3” og “Avatar 4”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Geekalot 7 år siden

Cameron er vel igang med at fixe 4D til den ......
Gravatar

#12 Alex- 7 år siden

Synes ellers godtnok at Avatar får mere hate end den fortjener. Ja historien havde man hørt før, men det er da ingen nyhed i filmindustrien. Jeg synes stadig at det er en fin film, og ser da klart frem til efterfølgerne.

dslacker (9) skrev:
Er Stephen Lang's karakter ikke pænt død ?


Tænkte jeg også, han står dog stadig på imdb til 2'eren. Kan ikke se hvordan det skulle fungere.
Gravatar

#13 Lawman 7 år siden

Synes også Avatar får rimelig meget hate. Noget må den jo have gjort rigtigt for at være den mest indtjenende film i historien (fraset inflation). Var selv ganske underholdt da den kom ud, men den har dog tabt lidt ved gensyn på stuealteret.

Mht. Stephen Lang så har der så vidt jeg husker været snak om at der også skal være noget prequel-værk, så det er nok der han ville passe ind:)

Skriv ny kommentar: