James Camerons “Avatar” bliver lanceret på dansk Blu-ray og dvd 27. april – kun få dage efter den amerikanske udgivelse.

Filmz har talt med Marketing Manager Tina Berg fra SF Film, som kan afsløre, at det i forbindelse med den kommende danske udgivelse vil være muligt at vælge mellem to udgaver: en combi-pack med både Blu-ray og dvd og en udgave med blot dvd’en.

Tina Berg fortæller, at combi-pakken vil være tilgængelig til en minimal ekstrapris i forhold til blot dvd-udgaven, så det ikke er en stor investering, selvom man endnu ikke har en Blu-ray-afspiller, men måske påtænker at købe en.

Hun fortæller også, at hun har set det færdige produkt, og at det helt lever op til forventningerne. ”Det er meget, meget imponerende,” siger hun til Filmz og tilføjer, at udgivelsen virkelig viser, hvad Blu-ray-formatet kan.

Klik her for at læse mere om “Avatar”.Vis kommentarer (39)
Gravatar

#11 Notional 13 år siden

chandler75 (10) skrev:
Ifølge denne nyhed kommer 3D-versionen nok først engang i 2011: http://filmz.dk/bekraeftet-avatar-udkommer-paa-dvd...


Yeah i know, men lærte for længe siden ikke at stole på noget som helst FOX siger om det er news eller filmselskabet. Mon ikke Cameron har noget at skulle have sagt?

Istedet for den danske version kan man f.eks. købe den engelske steelbook med 203 siders bog:
http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/13858078/James-...

Som man kan se på den engelske version følger dvd udgaven også med, så det ser ud til at man får den gratis med generelt.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#12 chandler75 13 år siden

# 11 Men hvis jeg kender Cameron ret, venter han, til han kan få mest muligt ud af en 3-D-udgivelse - dvs. når 3-D-tv er blevet nogenlunde udbredt. Hvilket nok ikke sker før om i hvert fald et års tid, hvis ikke længere.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#13 Notional 13 år siden

#12 James Cameron sagde selv 3D udgivelsen kommer til November, så han tror åbenbart den er klar i år.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#14 Rubenz 13 år siden

#10
Hvis, som er ordet i din sætning, som nok ikke kommer til at ske, tvivler meget på at de sker hvis man tænker på hollywood som sådan..
Gravatar

#15 Antlion 13 år siden

Er dette nyhedsstof? Skal andre fremtidige Blu-ray udgivelser også have en overskrift i nyhedsarkivet?

chandler75 (10) skrev:
Hvis combi-pakken alligevel ikke koster mere end en alm. Blu-ray, kan man jo altid forære dvd'en væk...


Det må trods alt være billigere at undlade DVD'en, så det argument holder ikke. Hvis vi antager, at prisen på produktet virkelig ikke ændrer sig ved at inkludere en DVD, så ønsker jeg da stadig ikke at få foræret en DVD, som jeg ikke kan bruge til andet end at smide ud?
Gravatar

#16 Wangsgaard 13 år siden

NU har jeg ikke selv en bluray afspiller men hvis jeg havde ville jeg alligevel gerne have en dvd udgave !
Jeg låner mange af mine film ud til venner og bekendte, det holder jeg virkelig meget af. At kunne vise dem film som de nødvendigvis ikke ville have set derfor vil dette blive begrænset hvis man kun havde bluray udgaven. Ligeledes hvis man skal til en filmaften eller lign.
Jeg synes det er fedt med combi-pakker i overgangen til bluray da det nødvendigvis tager lidt tid inden et nyt format bliver allemands eje.
http://c.mymovies.dk/wangsgaard/group:owned
Gravatar

#17 filmz-Bruce 13 år siden

Antlion (15) skrev:
Er dette nyhedsstof? Skal andre fremtidige Blu-ray udgivelser også have en overskrift i nyhedsarkivet?


Kun ligeså gode eller bedre film ... nudge nudge!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#18 Coffey Mug 13 år siden

#15 Det er sku da oz ret vildt hvis ALLE dine venner og familie har HD og ikke kun en dvd stående... men når ja, jeg sys du skal tage den dvd med Avatar på og smide den ud, hvis det gør dig lykkelig.

Jim, you da man!
Gravatar

#19 filmz-OutOfSight 13 år siden

# 15 Du har ikke meget at bruge tiden på eller..?
Gravatar

#20 Jb-film 13 år siden

Rubenz (9) skrev:
#4
Ser på ingen måde det smarte i en combi box, enter har man vel blu-ray eller også har man Dvd. De fleste har vel efterhånden valgt.
Når en Blu-ray afspiller koster en tudse for den standard Hr, og fru danmark bruger, ser jeg virkelig ikke behovet for combi packs.

#8
Lyder faktisk lidt sådan, hvis dette er tilfældet er jeg da dybt skuffet, ser heller ikke nogen grund til at jeg skal betale for en dvd, som jeg aldrig får brugt.


Jeg synes indlægget er lidt generaliserende over for hr. og fru Danmark - en Blu-ray afspiller er faldet i pris, men hvorfor skulle de ensidigt vælge film på Blu-ray? - En stor del udkommer kun på DVD og sådan vil det nok blive ved med. (Tænk på danske film og mange tv-serier) - Der er ingen tegn på at DVD vil dø, men nok vil leve videre sammen med Blu-ray. - Og hvad med dem som har en DVD-afspiller som husstandens anden afspiller, så er det er klart en fordel at tilbyde en kombiboks. - Kopieringssagen lader jeg andre om at debattere.

Skriv ny kommentar: