Produceren Jon Landau bekræfter nu, at James Camerons “Avatar” vil udkomme på dvd og Blu-ray i USA 22. april. Det forventes, at de danske udgaver vil være klar omkring samtidig.

Hvis man forventer en dvd og Blu-ray spækket med ekstramateriale om filmen og dens tilblivelse, vil man dog blive skuffet. De kommende udgaver vil udover filmen og en simpel menu ikke indeholde andet – ikke engang en trailer.

Ifølge Landau skyldes det, at man har ønsket at kunne give filmen den bedste lyd- og billedkomprimering, så diskpladsen bliver udnyttet til fulde. Hvorfor man ikke har inkluderet ekstramaterialet på en ekstra disc, nævner Landau ikke noget om, men en forklaring kan være, at der efter sigende udkommer en “Ultimate Edition” af filmen til november…

Senere hen vil 3-D-udgaven af filmen så udkomme på Blu-ray, men ifølge kilder hos 20th Century Fox vil det ikke blive i år.

Filmselskabet har store forventninger til den kommende dvd- og Blu-ray-udgivelse og håber, at den salgsmæssigt vil overgå “The Dark Knight”, der solgte 3 mio. eksemplarer alene første dag, den udkom.

Klik her for at læse flere nyheder om “Avatar”
.Vis kommentarer (58)
Gravatar

#1 Tom24601 11 år siden

De sgu ikke kede af det.....
Gravatar

#2 filmz-OutOfSight 11 år siden

Fint med mig.. Også fint med mig de genudsender filmen i biffen.. Der er jo ingen der tvinger en til at bruge penge på det.. Jeg syntes det er lækkert man dyrker den enkelte film på denne måde. Gid der var flere af den slags.
Gravatar

#3 gi-jones 11 år siden

Tjae, jeg venter i hvert fald på en udgave med ekstramateriale.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#4 Bony 11 år siden

Jeg tror jeg nupper den uden ekstramateriale. Det er alligevel sjældent, at jeg ser ekstramateriale og skal i grunden bare se filmen for at "se giraffen". :-)

HVIS, det så viser sig at være mesterværket over dem alle, så gør det mig egentligt ikke så meget at skulle købe den igen. Jeg ser det ikke som ekstra penge for samme produkt, men blot en opgradering. Og opgraderinger koster i alle andre henseender, så hvorfor ikke også her.
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#5 Mhmaha 11 år siden

Tom24601 (1) skrev:
De sgu ikke kede af det.....


Nej, det må du nok sige!
Gravatar

#6 Lethal Injection 11 år siden

Fuck you Rick Berman- No wait.. Jon Landau! Haha
Det kan godt være jeg ikke elskede Avatar som alle andre gjorde men jeg vil stadig gerne have en ordentlig udgave spækket med extra materiale tak..
What a smug! Men hvad kan man forvente fra FOX?
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#7 moulder666 11 år siden

Det er godt nok sjældent, at jeg virkelig dyrker ekstramateriale, men det provokerer mig alligevel usigeligt, når man undlader at smide allerede eksisterende materiale på udelukkende med henblik på at udgive ekstra udgaver senere for at presse citronen.

Blade Runner er et glimrende eksempel på hvordan det IKKE skal gøres!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#8 Tom24601 11 år siden

Faktisk kan jeg ikke påstå at jeg glæder mig synderligt til at gense filmen.

Det jeg mest har set frem til, er en masse dybdegående ekstramateriale om tilblivelsen og ikke mindst Richard Taylor der (med sin mærklige nasale stemme) nørder igennem omkring tankerne bag de forskellige væsner, steder og kulturer i filmen.

..Og så kan de godt være at filmen ikke er noget mesterværk, men det er ikke særlig tit vi har fornøjelsen af at få introduceret en helt ny Si-Fi/Fantasy-verden som er skab 100% til filmmediet, og ikke er baseret på bøger, tegneserier, computerspil eller Disneylandforlystelser. Lige nu kan jeg kun komme på Star Wars, Back to the Future, The Matrix og så Avatar, så det skal han da have - James Cameron. Jeg glæder mig til at høre mere om universet som filmen foregår i og tilblivelsen på film, så jeg håber på en Ultimate Blu-ray-udgave med masser af materiale.
Gravatar

#9 Balrog-of-doom 11 år siden

På det tidspunkt vilden jo stadig gå i biograferne rigtig mange steder både i USA og i danmark. Så de kommer da helt sikkert til at miste penge på biografsalg, eftersom man kan leje filmen til halv pris.. Fail..
"Why So serious??"
Gravatar

#10 joachimnb 11 år siden

Synes det er lidt "synd" for dem som køber den på DVD eller Bluray, da de nok derefter ikke vil være særligt begejstret for filmen. Det ser bare tamt ud, uden 3D og det vil slet ikke være den oplevelse som egentlig er tiltænkt filmen. Som man så til Oscar i klippene, så var det virkelig bare urealistiske blå mænd, hvor effekterne ikke var til syne - altså fordi man af gode grunde ikke kunne se 3D'en.

Skriv ny kommentar: