I denne uge begyndte optagelserne på hele fire “Avatar”-sequels. Den slags er ikke gratis. Budgettet på de kommende 3D-blockbusters forventes at overstige en milliard dollars.

Se også: James Cameron: “Avatar”-skurk er hovedmodstanderen i alle fire sequels

Det er Deadline, der skriver, at James Cameron kommer til at bruge over en milliard dollars alene i produktions-omkostninger på de fire sequels, der optages simultant.

Men præsterer de nye film bare i nærheden af originalen, så er budgettet på ingen måde for højt sat. Utrolige 2,78 milliarder dollars indspillede den første “Avatar” for.

Faktisk kan det vise sig at blive billigere for Cameron at indspille alle fire film på én gang, ligesom Peter Jackson gjorde det med “Ringenes herre”-trilogien.

Løn og vilkår til skuespillere og det øvrige personale skal på den måde kun aftales og afvikles én gang – uanset graden af succes.

Avatar 2” får premiere d. 18 december i 2020.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 4 år siden

Er det først begyndt, at filme NU?!?

Jeg troede, at de var færdige med at filme, og i gang med at lægge CGI på!!!

Er der overhovedet nogen, der tror på det projekt mere - andet end James selv?!?
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.
Gravatar

#2 henrique406 4 år siden

#1

Jeg gør, så er vi to.

Det bliver for vildt, kan næsten ikke vente. Men fedt at de endelig begynder at filme, denne dag har jeg ventet på meget meget længe. Hvorfor kommer 2'eren først i 2020 :-(
Gravatar

#3 Mads47 4 år siden

Det tog er for længst kørt, Avatar levet stort på en bølge af 3D. Den interesse er der bare ikke mere og tvivler stærk på at de vise biografter igen laver en så dårlig investering i nyt 3D udstyr igen, som ikke kunne betale sig første gang.

For de nye film kommer helt klart til at kræve nyt udstyr, mener også Cameron har snakket om det.

Skriv ny kommentar: