På et tidspunkt stopper Robert Downey Jr. i rollen som Iron Man – men han bliver ikke erstattet af en anden i rollen.

De ‘gamle’ avengers-skuespillere som Robert Downey Jr. og Chris Evans, der spiller henholdsvis Iron Man/Tony Stark og Captain America/Steve Rogers, stopper sandsynligvis snart i deres Marvel-roller.

Vi ved allerede, at Evans har tænkt sig at stoppe efter “Avengers 4”. Og der har været spekuleret i, om karakteren Bucky Barnes overtager skjoldet og identiteten som Captain America.

Men det kommer ikke til at ske med Iron Man, forsikrer “Avengers: Infinity War”-instruktør Joe Russo:

”Der er ikke nogen, som kan overtage Iron Man fra Robert [Downey Jr.]. Det ville publikum ikke acceptere. Han har ikke nævnt noget om, at han ønsker at forlade rollen som Iron Man, men det vil ske på et tidspunkt,” siger Joe Russo til The Hindu Times.

Der har ellers tidligere været spekuleret i en sort teenagepige som den næste Iron Man/Woman.

Men måske vil det i stedet for være andre karakterer, der overtager Iron Mans ansvar og evner. En Doctor Strange har lederevnerne, måske en Spider-Man som Iron Spider?Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 Gorman 6 år siden

#10 lige præcis i de sætninger, viser du at du (og andre i tråden) ikke forstår vore argumenter. Hun skal ikke SPILLE Ironman, hun skal være en ny figur, en ny superhelt der blot bruger samme teknologi som ironman. Det samme som hvis Bucky overtager captain America skjoldet, fordi cap måske stopper som superhelt. Sidstnævnte er sikkert ok i din optik, så det er same same. Det burde ikke være svært at forstå :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#12 Mejse 6 år siden

#10 kunne sagtens se problemet, hvis hun skulle være ironman....det skal hun jo ikke, hun er sig selv, udfylder bare hans rolle fordi hun har de samme "evner"

bliver det ikke trættende at råbe politisk korrekthed, hver gang en kvinde eller sort er med i noget ?
Gravatar

#13 SublimeKen 6 år siden

Må indrømme, at jeg har aldrig været fan af når en karakters rolle bliver skiftet ud, hverken i tegneserier, i serier eller på film. Man skal ikke erstatte Iron Man med nogen. Hvis han dør, skal hans rolle enten ikke blive udfyldt, eller også kan hans rolle blive udfyldt af en original karakter, der bare har samme evner, men er forskellig fra ham på alle mulige andre måder, især superheltenavnet/alter-egoet. Generelt skal det ikke virke som om at personen bliver erstattet, og det gør det hvis superheltenavnet forbliver det samme eller tæt på det samme.

Jeg er pænt ligeglad om en karakter bliver skiftet ud med en kvinde, en sort, eller gennemsnitlig kedelig hvid mand. Det skal bare ikke ske i min verden. Bucky Barnes er ikke Captain America. Miles Morales er ikke spiderman. Hvis man opfinder en ny karakter, skal de ikke erstattes med en anden superhelt, men i stedet skal der skabes en ny superhelt til den karakter. Det er bare min holdning. Jeg decideret hader karakterudskiftninger i fiktion. Find på noget nyt...Nyt navn, nyt kostume, ny blanding af evner.

Den der med at nogle superhelte bare er symboler, er noget bræk. En superhelt er i mine øjne karakteren der skabte helten, og han/hun kan være et symbol udadtil, men det er karakterens historier som symbolet jeg kan lide at følge, ikke symbolets historier, mens en masse forskellige karakterer optræder som det symbol. Der er noget intimt mellem superhelten og karakteren der skabte superhelten. Det er dem, ikke en eller anden wanabe.

Hvis de dræber karakteren, skal symbolet dræbes, basta. Hans handlinger kan jo sagtens inspirere originale karakterer til at skabe en original superhelt.

Jeg har det sådan set fint med at superheltene plagiere hinanden, som War Machine med Iron Man, så længe der ikke er tale om erstatning.
Gravatar

#14 Mejse 6 år siden

#13 tja det du siger du gerne vil have, er jo så også præcis det der sker.
Gravatar

#15 SublimeKen 6 år siden

#14

Måske. Det er ikke til at sige endnu. Russo brødrene har selv udtalt at de intet ved om, hvad der kommer til at ske efter i fase 4. Så deres nuværende holdninger skal ikke ses som baseret på viden om, hvad der kommer til at ske efter Avengers 4.

Hvis man fx skiftede Iron Man ud med Ironheart, ville jeg bestemt blive skuffet. Hun er nærmest et pragteksempel på den type erstatning jeg ikke kan lide. Selv navnet og udseendet er jo bare en kopi af Iron Man, fordi hun netop fungerer som erstatning.

Jeg håber dog du har ret. Hvis Tony Stark dør, så dør Iron Man med ham, og hvis de så skal have nogle roller der kan udfylde det teknologiske og økonomiske aspekt har de nu Shuri og Black Panther. To originale karakterer, med deres egne interessante historier, som ikke skal erstatte en anden karakters superhelte alterego.
Gravatar

#16 Mejse 6 år siden

#15 mente nu mere bare i original matrialet, ikke filmene, da vi jo ikke ved hvad der sker, men hele samtalen går på om hun kunne "erstatte" ham.....og hun er jo lige netop en original karakter, men sin egen historier, og ja hun har samme teknologiske tilbøjeligheder, og en dragt der er meget ens, meeeeen som du jo selv siger har hun jo sin egen historie, så hele præmissen om at det ikke bare er et symbol men de skal have deres egen historie, består hun jo med glans, man kan jo sagtens være en erstatning og have sin egen historie, og sine egne omstændigheder.

altså¨om en bliver erstattet, af en der bliver inspireret af dem og prøver at gå i deres fodspor men med deres egne udfordringer og prøvelse, er anderledes end at lade en Shuri og Black Panther erstatte dem, men da hverken værre eller bedre, det hele kommer jo an på hvordan det bliver udført.

men nu går andres aggressive holdning til det jo mere på at hun er sort og kvinde, så kan godt se hvad du mener, med at noget helt friskt er bedre, men samtidig er det også bare en meget smalsynet holdning, set i lys af at det da kan være ligeså interessant og endda mere, det handler jo om hvordan det bliver udført.

men umiddelbart tænker jeg at meget kommer til at afhænge af mrs marvel, hvis hun bliver en wonder woman succes, og robert downey vil videre i livet, så kan den nok betragtes som rimelig sikker, hvis en af de ting ikke sker, så er det hele meget mere usikkert.

Skriv ny kommentar: