Der er god grund til, at vi ikke kender titlen på “Avengers 4” – den spoiler nemlig handlingen i “Avengers 3” med titlen “Infinity War”.

Vi får næppe afsløret titlen til “Avengers 4” på den her side af “Infinity War”. Måske afsløres den ligefrem efter rulleteksterne?

Det er Russo-brødrene, der nu afslører, at titlen på “Avengers 4” sandsynligvis spoiler den kommende “Infinity War”.

Marvel Studios har nærmest lovet og teaset for, at en eller flere Avengers-helte vil dø i “Infinity War” – så sandsynligvis vil det faktum indgå i den endnu ukendte titel til “Avengers 4”.

Hulk-skuespilleren Mark Ruffalo har da også garanteret en sørgelig slutning på “Avengers: Infinity War”.

Og Russo-brødrene må kende sandheden, da de sammen instruerer begge de to kommende “Avengers”-film, der får premiere med et års mellemrum.

“Avengers: Infinity War” får dansk premiere d. 25. april.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Gorman 3 år siden

Det er ikke skræmmende - det er lovende :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 spedisci 3 år siden

Se her DC - sådan eksekverer man en superhelte-franchise!
Det eneste jeg så af nyheder i optakten til JL og Batman vs Superman var "kreative uenigheder", "skiftende instruktører", "reshoots" osv.

Det eneste jeg har hørt/set om Avengers Infinity War er ting, der har gjort mig helt barnligt excited. Glæder mig egentlig bare helt vildt til at se den, med en spand popcorn og en cola.
Gravatar

#3 Bachone 3 år siden

#2 kunne ikke være sagt bedre!
Gravatar

#4 SublimeKen 3 år siden

Kunne være titlen til Avengers 4 er Avengers: Fallen Son. Det ville spoile Infinity War hvis Steve Rogers ender med at dø

Skriv ny kommentar: