Cyborg-skuespiller Ray Fisher langer på Twitter ud efter “Justice League”-instruktør Joss Whedon. 

“Avengers”-instruktøren Joss Whedon erstattede i 2017 Zack Snyder som instruktør på “Justice League” efter et dødsfald i Snyders nærmeste familie.

Whedons overtagelse fik store konsekvenser for “Justice League”, der blev en anderledes film, end Snyder havde forestillet sig – til mange Snyder-fans’ store fortrydelse.

Læs også Zack Snyder nærmer sig premieredato til “Justice League”

Nu viser det sig, at instruktørskiftet heller ikke var entydigt populært blandt skuespillerne.

Cyborg-skuespiller Ray Fisher langer nemlig ud efter Joss Whedon på Twitter.

I et tweet beskylder han Whedon for grov, uprofessionel og uacceptabel opførsel over for både skuespillere og resten af filmholdet på settet.

Fisher anklager samtidig Geoff Johns og Jon Berg, som på daværende tidpunkt stod i spidsen for DC Entertainment, for at gøre Whedons opførsel mulig.

Fisher har ikke uddybet, hvordan Whedons opførsel var over grænsen.

Jon Berg udtaler til Variety, at han ikke mener, anklagerne har noget på sig:

“Jeg husker, Fisher blev vred, fordi vi ville have ham til at sige ‘booya’, som er en af Cyborgs kendte replikker i den animerede serie,” forklarer Berg, der samtidig kalder det “kategorisk usandt, at vi gav plads til nogen form for uprofessionel opførsel”.

Zack Snyders udgave af “Justice League” får premiere på HBO Max i den første halvdel af 2021.

 Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Det er nok Superman og Cyborg, der blev ramt mest af Whedons cut, Superman pga en masse reshoots og det berygtede moustache gate, og Cyborg fordi der blev fjernet meget af hans optræden i filmen, kl.a. hans oprindelse, noget der fremgik af en af trailerne. Så klart han var utilfreds med Whedon, så hvor meget der er reel er svært at bedømme, men han frygter nok ikke før konsekcvenserne og det er befriende at der er nogen der taler lige ud af posen.

Bliver interessant at se både Superman og Cyborg i Snyders Justice League.
Gravatar

#2 Star Trek fever 2 år siden

Der er vist en der lige vil med på BLM vognen
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 Bachone 2 år siden

måske "Booya" ville være for undertrykkende og nedværdigende for ham at sige.

Skriv ny kommentar: