Joss Whedon dropper “Batgirl”. Han havde angiveligt ikke en idé til en historie. Men derfor er “Batgirl” måske ikke død hos DC Films, der overvejer en kvindelig instruktør til opgaven.

Se også: Efter “Justice League”-fiasko: Joss Whedon dropper “Batgirl”

Det er The Tracking Board, der skriver, at DC Films overvejer at fortsætte med solofilmen om den populære DC-skikkelse uden Joss Whedon, der altså kun nåede at gøre “Justice League” færdig som DCEU-instruktør.

Vælger DC Films at gå videre med projektet, så vil man angiveligt lade sig inspirere af succesen fra “Wonder Woman”.

Her blev den stærke superheltinde på skærmen instrueret af en stærk kvinde – Patty Jenkins – bag kameraet.

Samme logik vil gælde for en eventuel “Batgirl” – ligesom “Black Panther” om en sort superhelt aktuelt har succes med en ditto sort instruktør.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 5 år siden

Så det drejer sig altså ikke om at finde den bedste til jobbet, men den der har det "rigtige køn". Jeg har ikke noget imod at kvinder instruerer superheltefilm, HVIS de er kompetente, og HVIS de har de rigtige ideer for karaktererne. Så hvis en mandlig instruktør kom til dem i morgen med den helt rigtige ide for Batgirl, og hvis han viser at han forstår karakteren, så vil man afvise ham, FORDI han er en MAND?!? Nogle gange er der altså lidt for meget fokus på hvad folk har mellem benene, og mindre på hvad de har mellem ørerne.
Gravatar

#2 Bachone 5 år siden

og helst en sort kvindelig instruktør, ellers kommer der debat om det kun er hvide kvinder der har success.

synes de bliver nødt til at involvere Batman ihvertfald bare en smule hvis Batgirl skal have nogen former for optur.

Skriv ny kommentar: