Han er Marvel-skurken over dem alle. Og måske bliver Thanos også en af filmhistoriens største skurke. Det satser “Avengers: Infinity War”-instruktør på!

Se også: Første trailer: Avengers kæmper sammen imod Thanos i “Infinity War”

MCU er ellers ikke berømmet for sine mange vellykkede skurke, hvor de fleste nok har Loki som favoritten. Det skal der nu laves om på:

”Darth Vader var den fremtrædende skurk i min barndom, og vi håber, at vi kan skabe en Darth Vader for en ny generation. Vi håber, han har den kompleksitet, og at han skræmmer publikum, samtidig med de tager på en rejse med ham. ‘Avengers 3’ er hans film,” siger instruktør Joe Russo ifølge ComicBookMovie.

Således er forventningerne store til Josh Brolins hovedskurk i den kommende “Infinity War” samt “Avengers 4”, der sandsynligvis afslutter historien om Thanos.

“Avengers: Infinity War” får premiere d. 26. april.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Gorman 4 måneder siden

Fedt- håber vildt Marvel lykkes med det projekt.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Mads47 4 måneder siden

Ja det tvivler jeg på kommer til at ske...synes lidt når man er nød til at fremhæve noget som "Den nye dit og dat" så når det aldrig det de sigter efter til sokkeholderne. Tror ikke engang han bliver mere vellykket end Lokie eller Magneto fra FOX's X-men.
Gravatar

#3 BlackJesus 4 måneder siden

Udefra traileren minder han om skurken fra Walking dead (Negan), dog med superkræfter.
Gravatar

#4 Johnny42 4 måneder siden

Fool me 14 times...

Hvor mange gange har vi efterhånden hørt den historie. Hvad lovede de ikke om Ultron, der er en af de værste skurke i MCU. Og så sammenligne Thanos med Darth Vader.
Vader var faktisk ikke så god en skurk, hvis man bare ser på A New Hope. Grunden til at han er elsket og ender højt på alle lister over bedste skurke, er pga. The Empire Strikes Back. Thanos som karakter minder vel mere om Emperor Sheev Palpatine.
Gravatar

#5 Silver666 4 måneder siden

Thanos ser åndsvag ud med det store hovde
Gravatar

#6 Gorman 4 måneder siden

I er da bare for positive alle sammen...
Så er det da heldigvis frivilligt om man vil se filmen :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Gorman 4 måneder siden

Men tvivler også på han bliver så ikonisk som DV. Det er nærmest uopnåeligt.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 SublimeKen 4 måneder siden

Fun fact: Darth Vader er faktisk baseret på en marvel skurk sjovt nok. Han var faktisk tænkt lidt som en live action udgave af Doctor Doom.

Men ja tvivler på at han bliver lige så ikonisk som Darth Vader, men nu siger de også at "de håber", så de lidt uintelligente bemærkninger om at de lover det ene og det andet er ikke andet end biased ukorrekte påstande. Det er vel kun logisk at de håber dette, og de har to film til at gøre det, denne gang. Jeg tror faktisk han bliver en af de bedre pga. Russo brødrernes involvering, men tvivler på han bliver Vader for en ny generation, men krydser da fingre for dem.

Fyi, skurke har aldrig været marvels fokus, det har altid været deres helte, som de har udført til perfektion. Den eneste gang de snakkede om at have fokus på en skurk, var med Ultron, og der blev ikke lovet han ville være en kæmpe trussel og alt det de lover med Thanos, der blev faktisk udelukkende lovet at han ville være mere menneskelig med en personlighed, hvilket self ikke giver mening da han er en robot, men det var Whedon, der ville prøve noget originalt med den typiske dræberrobot type. Russo brødrene er ikke Whedon, men med det sagt, som om man kan lide Ultron eller ej, kan man ikke komme uden om at Ultron var original, hvilket var det eneste der blev lovet. Et løfte der blev overholdt.
Gravatar

#9 Snipp 3 måneder siden

Tror næppe det kommer til at ske - stor purple head my ass. Darth Vader er ikonisk! Ingen kommer til at slå ham tror jeg. Thanos minder mere om kejseren i Star Wars.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: