Den første trailer til “La La Land”-instruktør Damien Chazelles “Babylon” er en vanvittig fest, man ikke har lyst til at tage hjem fra.

Den Oscar-vindende instruktørs hidtil største film (“Babylon” har i dens nuværende tilstand en spilletid på over 3 timer!) tager os med tilbage til det kokain- og festfyldte Hollywood i 1920’erne.

Her møder vi den unge Manny Torres – spillet af den Hollywood-uerfarne Diego Calva –, der forsøger at skabe en karriere i drømmenes by. Han træffer både Nellie LaRoy, en ambitiøs skuespiller, der pludselig står i spotlightet, og Hollywood-veteranen og superstjernen Jack Conrad, der er begyndt at reflektere over, hvad hans fremtid byder på.

Læs også: “Ryan Gosling er i forhandlinger om at spille over for Margot Robbie i ‘Ocean’s Eleven’-prequel”

De tre karakterer står i forreste geled i den nye trailer, der er en fantastisk kaotisk introduktion til en film fyldt med coke, drama, mord og liv og glade dage.

På “Babylon”-gæstelisten finder vi Tobey Maguire (“Spider-Man”), Li Jun Li (“Sex/Life”), Lukas Haas (“Inception”), Jean Smart (HBO’s “Watchmen”) og Jovan Adepo (“Fences”), mens Chazelles faste samarbejdspartner Justin Hurwitz har stået for musikken. Chazelle selv har udover at instruere også skrevet filmen, der distribueres af Paramount Pictures.

Chazelle inviterer til fest med Robbie, Pitt og Calva, når “Babylon” får premiere den 19. januar i de danske biografer.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: