Eventyret fortsætter tilsyneladende for Barbie og Ken, der i en “Ocean’s Eleven”-prequel meget vel kan spille over for hinanden igen.

Ryan Gosling (“Blade Runner 2049”) er i øjeblikket under forhandlinger om at spille med i den kommende “Ocean’s Eleven”-prequel, der foregår i 1960’ernes Europa. Der rapporterer Puck, hvilket THR har bekræftet.

Allerede tilkoblet projektet er Margot Robbie (“I, Tonya”), som Gosling er godt bekendt med. De to spiller nemlig over for hinanden som de to ikoniske dukker, Barbie og Ken, i Greta Gerwigs utroligt interessante kommende live-action filmatisering af Mattel-legetøjet. Ligesom Gerwig-filmen er “Ocean’s”-prequellen en Warner Bros.-produktion.

Læs også: “Margot Robbies ‘Barbie’-film får første billede og premieredato”

Jay Roach, der allerede har instrueret Robbie i Fox News-skandalefilmen “Bombshell”, er tilkoblet projektet som instruktør. Carrie Solomon, der står bag manuskriptet på en kommende endnu titelløs Netflix-film, har skrevet prequellen, der stadig ikke har fået grønt lys, men som håber at kunne begynde produktionen i 2023.

Gosling er en travl herre i øjeblikket efter både at have en “The Gray Man”-fortsættelse og en ny actionfilm med Emily Blunt, “The Fall Guy”, i horisonten. Dog er han ikke for travl til også at være en del af en af Warner Bros.’ mest velkendte franchises.

Hvornår vi kan forvente at se “Ocean’s Eleven”-prequellen ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: