De tidligere ægtefolk Baldwin og Basinger er ude i en strid der har nået næsten komiske højder over deres datter Ireland.

Deres 7-årige ægteskab gik i 2001 i stykker, og retsag efter retsag om deres datter, som på nuværende tidspunkt lever med sin mor, har ført den ene restriktion efter den anden med sig. Som det ser ud nu er det Baldwin der står med “sorteper”.

Baldwin skal betale for en telefonlinie så datteren Ireland kan snakke med ham – men det er kun tilladt i tidsrummet 07.00-08.00 og igen 18.00-18.30 og han må kun kontakte Kim Basinger i et nødstilfælde. Derudover skal Kim Basinger hver eneste fredag sende ham en e-mail hvori der skal stå hvad datteren har foretaget sig i løbet af ugen – den har han så 48 timer til at besvare.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-dummy 21 år siden

Må han brænde i helvede.
Gravatar

#2 filmz-B4gR 21 år siden

De er jo sindsyge i hovedet de mennesker...
Gravatar

#3 filmz-Zero 21 år siden

Heh man skulle næsten tro at Hollywood var med i The Twilight Zone. Når man kommer inden for byskiltet ophører al fornuft !
______________________________________________
Logic is the beginning of wisdom; not the end.
Gravatar

#4 azathoth 21 år siden

#1: Hvad har han gjort galt... de er vel lige gode om det??

og så bør alle forældre sgu da lige tænke sig lidt om og gøre hvad der er bedst for deres børn. Tænk jer den stakkels pige, hvad er det ikke hendes sindssyge forældre gør ved hende... she'll be scarred for life!

jeez!
This is not the signature you're looking for. You can go about your business. Move along!

Skriv ny kommentar: