Den 49-årige Salman Khan er en af de største filmstjerner i indiske Bollywood, der er en af verdens største filmindustrier. Nu må skuespilleren tage fem års ufrivillig pause, da Khan skal ruske tremmer for et drab på en hjemløs.

Se også: Bollywood-stjerne idømt 26 års fængsel for blasfemi

Det er Dailymail, der skriver, at Bollywood-stjernen er blevet dømt ved retten i Mumbai for tilbage i 2002 at have kørt en hjemløs ihjel i beruset tilstand.

I første omgang så det ellers ud til, at Khan ville slippe for straf, da hans chauffør meldte sig som den skyldige i forbrydelsen. Den troede retten dog ikke på, så nu må Salman Khan rykke direkte i fængsel.

Det skønnes, at Bollywood vil tabe mange millioner på Khans tur i fængsel, da han ikke vil være i stand til at fuldføre sin filmkontrakt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 kb420 9 år siden

Manden er allerede løsladt i en af verdens mest korrupte lande.
Gravatar

#2 Pingvin 9 år siden

Tror endda det var en hel flok hjemløse han pløjede igennem. Måske kun 1 døde.. kan ikke helt huske hvor jeg læste om det.
Gravatar

#3 Salene 9 år siden

Han skal betale ved kasse 1 ASAP til alle familier. ALT^^hvad han ejer. Han stikke af derefter presse sin ven til ta skylden,med løfter om han får så mange penge han ik ka tænke straight simple.Mega nice person wow. Men,med over millioner af guder i deres verden er chance for straf = 0 corruption rules lrn. Han kommer ik til afsone 5år full time^^ ude om 15 måneder eller mindre. Sørgeligt.

Skriv ny kommentar: