Bam Margera har besluttet sig for at frafalde søgsmålet rettet mod hans “Jackass”-kolleger.

Selvom vi tidligere i år fik “Jackass Forever”, var produktionen af den afsluttende film i filmserien ikke ligefrem en dans på roser.

Bam Margera blev under optagelserne af filmen sidste år fyret efter at have testet positiv for stoffet Adderall. Det resulterede dog i, at Margera sagsøgte instruktør Jeff Tremaine, frontmand Johnny Knoxville og filmselskabet bag projektet, Paramount Studios, da han mente, at han var blevet uretmæssigt fyret. Stuntmanden påstod, at Tremaine, Knoxville og producer Spike Jonze havde fået ham til at skrive under på en ‘velvære’-kontrakt uden at få en advokat til at kigge den igennem. Det betød, at han dagligt skulle tage narkotests, men ifølge søgsmålet, var den Adderall, der blev fundet, ordineret af en læge for at behandle hans ADD.

Læs også: “Ny ‘Jackass Forever’-video introducerer os til fem nye medlemmer”

Søgsmålet og fyringen har siden eftersøgt filmen, men nu ser det endelig ud som om, vi er nået til en afslutning i det kapitel af “Jackass”-historien. Margera har nemlig bedt om at frafalde søgsmålet, efter parterne har indgået et forlig privat. Det rapporterer både TMZ og Entertainment Weekly.

Selvom Margera blev fyret fra produktionen, var han dog stadigvæk en del af det endelige produkt. Han medvirkede nemlig i ét af de stunts, som blev brugt i filmen. Om han kommer til at være med i flere stunts i den forlængede udgave “Jackass 4.5”, må vi vente og se, til den får premiere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: