En ny “Jackass Forever”-video introducerer os til fem nye ‘jackasses’ og giver os et blik på nogle af de sindssyge og smertefulde stunts, vi kan glæde os til.

Vi kender allerede Johnny Knoxville, Steve-O, Wee Man, Dave England, Danger Ehren, Chris Pontius og Preston Lacy. I “Jackass Forever” udvides det centrale cast dog med en hel flok nye medlemmer.

Det nye blod introduceres i en ny featurette til filmen. Her møder vi Jasper Dolphin, Zach Holmes, Rachel Wolfson, Eric Manaka og Sean “Poopies” McInerney, og vi får samtidig en forsmag på nogle af de fuldstændig vanvittige stunts, som vi inden længe får at se til fulde.

Læs også: “Se den første trailer til den kommende ‘Jackass Forever'”

Udover den nye video har vi også fået en samling af nye plakater, som alle viser de nye medlemmer og deres stunts. Både videoen og plakaterne kan du se nedenfor.

Cactus Poster Art

Billede

Billede

Billede

Billede

“Jackass Forever” markerer den fjerde film i franchisen, der dog også spænder sig over en tv-serie, flere specials og spinoff-filmen “Bad Grandpa”. “Forever” er den første film i den primære filmserie, der ikke har Ryan Dunn og Bam Margera på holdkortet.

Dunn gik bort i en bilulykke i 2011 til stor sorg for både holdet og fans af franchisen verden over. Margera blev fyret fra den kommende film som resultat af problemer med sit misbrug.

“Jackass Forever” afventer stadigvæk dansk premieredato.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 gylden74 2 år siden

Hold da kæft, hvem ser dog det lort, JA jeg kan bare lade være med at se det, og det skal jeg love jer at jeg gør. Men hæv dog standarden bare en lille smule, det der er simpelthen for åndsvagt, var Jackass ikke også fremme for 20 år siden? Er vi virkelig ikke kommet videre? Man græmmes
Gravatar

#2 compax 2 år siden

Nu er jeg heller ikke super fan at jackass, men tænker alligevel at jeg ender med at se den om ikke andet så lige spoler den igennem, det kommer meget an på hvilket humør jeg er i.

Det samme gælder de franske sort/hvide film med mennesker i stribet jakkesæt, som står og mimer til lyden af en violen mens de nyder deres blomme som flyder rundt i en bowlerhat fyldt med vin.
:)

Skriv ny kommentar: