Den kære hjort er ude efter hævn på jægeren, der dræbte hans mor i det nye kig på den næste film fra skaberne af ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey.’

Poohniverset udvider sig. Umbrella Entertainment har frigivet den første teaser til den næste del af deres B-film-horror-franchise centreret om forfærdelige versioner af elskede børnekarakterer.

I teaseren til ‘Bambi: The Reckoning’ ses to jægere øve skydning i skoven med en død fasan bundet til et træ. “Har du nogensinde skudt en hjort?” spørger den ene jæger den anden. “Nej. Har du?” svarer den anden jæger. “Ja, en gang,” siger den første jæger. Teaseren antyder, at denne jæger er den samme, der dræbte Bambis mor.

De sidste scener af teaseren viser en vred og voldsom hjort, der angriber en bil. Køretøjet vælter helt over, før hjorten udstøder et brøl.

Filmen siges at følge karaktererne Xana (Roxanne McKee) og hendes søn Benji (Tom Mulheron), der er involveret i bilulykken og snart bliver jaget af “voldsomme dræbermaskine,” Bambi.

Teaseren kommer kort efter frigivelsen af ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey 2’ den 26. marts og efter annonceringen af ​​franchisen ‘Poohniverse’ af film, der vil se karakterer som Bambi, Tinker Bell, Pinocchio og flere gå sammen i en “Avengers-stil” -film med et skrækgens twist, kaldet ‘Poohniverse: Monsters Assemble’.

Filmserien vil også omfatte ‘Peter Pan’s Neverland Nightmare’ og ‘Pinocchio Unstrung’. Konceptet “Twisted Childhood Universe” kommer fra ITN Studios og Jagged Edge Productions med Umbrella Entertainment.

Andre forventede karakterer, der vil slutte sig til franchisen, inkluderer ‘Tornerose’, ‘Den Gale Hattemager’ og flere karakterer fra Peter Plys.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: