Michael Keaton er på vej tilbage til rollen som Batman. Det antyder en tilbagevenden til en MCU-inspireret strategi hos DC. 

Michael Keaton er på vej mod et comeback i rollen som Batman. I første omgang drejer det sig om en rolle i “Flash”, men planen er, at Keaton skal medvirke i flere DC-film.

Hans kommende rolle i DC-universet bliver sammenlignet med den, som Samuel L. Jacksons Nick Fury spiller i MCU – det kan du læse mere om her.

Læs også DC Films skifter navn på DCEU

Keatons comeback kunne derfor antyde, at DC er i færd med at skifte strategi og vende tilbage til tanken om et samlet superhelte-univers – inspireret af Marvel Cinematic Universe.

Efter “Justice League”-fiaskoen skiftede DC Extended Universe ellers navn til “Worlds of DC” tilbage i 2018.

Navneskiftet markerede, at strategien ikke længere var ét samlet univers, men derimod flere uafhængige fortællinger, såsom “Joker” og Matt Reeves kommende “The Batman” med Robert Pattinson.

Nyheden om Michael Keatons mulige Batman-comeback som en gennemgående karakter i adskillige DC-film antyder, at DC er ved at vende tilbage til en MCU-inspireret tilgang med ét sammenhængende univers.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 M.K.A 2 uger siden

Hvordan giver det et sammenhængene univers?
The Batman bliver med Robert Pattinson og Flash bliver med Michael Keaton som Batman - det tyder vel på de netop laver uafhængige film, hvor de bruger de karakterer (i dette tilfælde hvad der nok bliver en ældre Batman), som giver best mening for filmen.
Gravatar

#2 Johnny42 2 uger siden

Alting er forbundet gennem multiverset. Sådan har det altid været med comics. Om historierne er direkte forbundet i det samme univers, betyder ikke noget, bare det er gode historier, der fortælles.

Joachim Phoenix's Joker kan både fungere i et separat univers adskildt fra alt andet, eller det kan foregå i samme univers, hvor han var den første Joker.
Gravatar

#3 CaGoDa 2 uger siden

det er ligefør at batman kan begynde at bruge stok eller rollator hvis det bliver Keaton som bliver batman.
Gravatar

#4 gladiator 2 uger siden

Havde nu håbet det blev i en Batman Beyond, at han vendte tilbage... Krydser stadig!
Gravatar

#5 Gridlock 2 uger siden

#4 Ja det må man håbe ellers hvis han ikke har tid håberj eg lidt på at Kevin Conroy kan få rollen.
Ville være fedt og se ham i en rolle der faktisk respektere både Bruce Wayne og Batman frem for hvadend det bras var vi så i Supergirl afsnittet.
Hvad end det var så var det ikke Batman... Eller bruce wayne hvilke er synd fordi synes faktisk Kevin Conroy skal ha en chance for virkelig og vise hvad han kan gøre.

Skriv ny kommentar: