[ANNONCE] “Alita”-stjernen Rosa Salazar håber på “Alita 2” – hjemmebiograf-succes er nødvendig.

Hun spillede titelrollen i “Alita: Battle Angel”, der med et budget på 170 millioner dollars er én af de største filmproduktioner i 2019.

Men Rosa Salazar er bestemt ikke færdig med rollen som Alita – hun ser meget gerne en fortsættelse:

”Jeg ville spille Alita til mit sidste åndedrag,” siger Salazar til Slashfilm.

Men Salazar har endnu intet hørt om en “Alita 2”, selv om den første “Alita” indspillede for over 400 millioner dollars i biografen.

Således har Disney opkøbt Fox, der producerede “Alita: Battle Angel”. Og de nye ejere har endnu ikke udtalt sig om mulighederne for en fortsættelse.

Derfor opfordrer skuespilleren nu fans til at støtte “Alita” i hjemmebiografen, så Disney ikke kan komme uden om “Alita 2”.

“Alita: Battle Angel” kan fra i dag købes til hjemmebiografen hos Blockbuster.dk – og lejes fra d. 19. august.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Gridlock 4 år siden

Tjaa held og lykke til den, men har personligt INGEN planer om og købe den, mest af alt fordi jeg holdt meget af Mangaen og Alita: Battle Angel er virkelig dårlig adaptation af mangaen rent historiemæssigt.

Den roder rundt i diverse events og smider en masse ting ind der enten aldrig var i den originale manga (hele Ido og det dræbte barn historien, samt hele den psykotiske cyborg var en del af en større bande).
Og så er der hele den omgang med Desty Nova var den store onde skurk der styrede Makaku (noget han ikke gjorde i mangaen) og idet hele taget er blev Desty Nova ikke introducerede før et godt stykke inde i managaen.
Jo vidst der var visse hentydninger til hans eksistens her og der, men det var først da Alita begyndte og arbejde for Zalem at han egentlig blev introduceret.

Hele det med både og træne til og spille Motorball var ikke noget der blev introduceret før efter Hugo´s død og er noget hun gør for og komme over hans død.

Så med sådan et stort rod Alita var, køber jeg ikke filmen og bruger istedet pengene på mangaen Battle angel Alita last order.
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 sådan vil det altid være med filmatiseringer af mangaer, fordi at mangaer er delt op som de nu engang er, og gør det svært at lave en film medmindre man fra start af planlægger det som en serie af film, så ja det er ikke en god filmatisering, men det bliver ikke rigtig bedre :)

men går ud fra du har alle de samme problemer med alle superhelte film og den slags, da de sådan set gør det samme :) eller har du for travlt med at se feministiske plots i dem :P
Gravatar

#3 Geekalot 4 år siden

Så gerne en 2er, men tror ikke selv på det kommer til at ske :(
Gravatar

#4 Johnny42 4 år siden

#1 Med filmatiseringer af kendt materiale fra bøger, tegneserier, manager er det sjældent en 1 til 1 filmatisering.

Filmen har gjort mig opmærksom og interesseret i mangaen, og jeg har tænkt mig at skaffe filmen på Blu-ray og håber på en fortsættelsen.

Jeg tror da også at den i det mindste opnår en break-even, så forhåbentlig går det bedre end det gik med Valerian and the City of a Thousand Planets som jeg også havde håbet på en fortsættelse til.
Gravatar

#5 ProfessorHansen 4 år siden

Super fed film der modsat nogle af de andre Marvel konkurrenter kunne levere varen. Håber de får lavet en 2´er, hvis de kan samle nogenlunde det samme crew omkring det så følelsen er den samme. Man kan jo ikke sige andet, end at afslutningen lagde op til en fortsættelse.
Gravatar

#6 Gridlock 4 år siden

#2 ved ikke om du har læst mangaen men den er faktisk bygget fint op til at du sagtens kunne lave en 1:1 historie ud af første arc op til der hvor Hugo dør, da Alita ikke er så episodisk som mange manga er.
Gravatar

#7 Mejse 4 år siden

#6 det har jeg og dig og dine "sagtens" og "nem løsning" lad os bare koge det ned til, nej det kan man ikke :)
Gravatar

#8 Gridlock 4 år siden

#7 Lad os kikke nærmere på historien i mangaen og så ser man at jo det kan man faktisk.
Alt hvad det kræver er en smule talent.

Sin City er et eksempel på en tegneserie til film der klarede det ganske fint.

Og Alita er bestemt ikke sværere end sin city og lave om til film.
Gravatar

#9 Mejse 4 år siden

#8 og så er vi tilbage til at der er en grund til du ikke er manuskript forfatter, og nej det er ikke at du er hvid trump supporter :)

man kan sikkert lave en bedre filmatisering af alita, men man kan aldrig lave den 1:1 du gerne vil have, og altid brokker dig over at du ikke får.

de har ændret nogen ting fordi det er et andet medie, fordi at de skulle tage en større historie og stykke sammen til en film, og ja ja ja bla bla bla du har masser af ideer, men det er jo bare tomme ord....skriv du et manuskript, tag det op med en filminstruktør, så kan vi diskuterer om det kan gøres med en smule talent, og om det er sværere end dit eller dat :) indtil videre er det jo bare enormt tomme ord baseret på absolut ingenting :)

plus sammenligningen med sin city, holder altså ikke, for det er en film der jo lige præcis går efter tegneserie udtrykket, hvis man vil have et andet udtryk i sin film, må man sjovt nok sætte det op lidt anderledes :)
Gravatar

#10 Gridlock 4 år siden

Det var nu mere historien og ikke looked jeg sammenlignede Sin City med Alita med.
I sin city klarede de fint og få historien med som den var i tegneserien.


Skriv ny kommentar: