Jakob Stegelmann kalder “Alita: Battle Angel” for enormt vellykket.

Han elsker nørdede film. “The Last Jedi”, “Valerian” og “The Predator” er blot nogle eksempler på film, som Troldspejlet-værten Jakob Stegelmann elskede på trods af kritik fra andre anmeldere. Nu kommer turen til “Alita: Battle Angel”.

I sin anmeldelse roser Stegelmann “Alita” for at være et fantastisk univers og i opslaget til anmeldelsen konkluderer han, at “Alita: Battle Angel” er enormt vellykket. Se hele video-anmeldelsen nedenfor.

Tilsvarende var Filmz-anmeldelsen mindre begejstret og uddelte den hidtil eneste 1-stjernede vurdering i 2019 – læs anmeldelsen her.

ALITA: BATTLE ANGEL

Alita: Battle Angel – filmversionen af Yukito Kishiros manga – har været i støbeskeen i årevis. Nu er den omsider ude, og heldigvis er den blevet enormt vellykket!

Slået op af Troldspejlet i Torsdag den 14. februar 2019Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Star Trek fever 3 år siden

Når det kommer til film, hvor man skal bruge sin fantasi, så betyder Stegelmanns mening så uendeligt meget mere, end Filmz. Han er aldrig forsvundet til et niveau, hvor afføring er det vigtigste men derimod været i stand til at leve sig ind i de fantastiske verdener som eventyr film kommer med.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Bachone 3 år siden

Jeg har set Troldspejlet siden jeg var 8år, og synes helt bestemt at Hr. Stegelmanns anmeldelser passer mere til mig end dem der kommer her på Filmz.

Der vil jeg sige Stegelmann er lidt mere til for folk i 10-40års alderen,
hvorimod min vurdering af Just's anmeldelser ligger til 50+ alderen, og egentlig for det mester bare går med på bølgen af hvad andre aldrene anmeldere skriver (ikke noget ondt ment, eller for at være hater), og kan udmærket godt følge #1 hvis man ser en film og det eneste man har i hovedet er hvordan man laver lort, så er det nok ikke det filmen handler om, det kan være det kommer i "2eren" og så har man da os lidt ødelagt filmen lidt for sig selv, det er lidt som at se avatar med fokus på om de blå folk har et numsehul eller hvordan det kan være ingen af dem skal skide?....

men ok hvis man lige har anmeldt 2 sjove tegnefilm så er det da lidt et spring til Alita og så bruger man da lidt potte humor :)

Jeg tror det er en rigtig fed film.

men ja enig med #1.
Gravatar

#3 Fc-Sonny 3 år siden

Jakob Stegelmann har talt, også er det sådan det er :D
Gravatar

#4 Deadpoolz 3 år siden

Vil hellere høre om Stegelmanns anmeldelse end nogen af de der "anmeldere" der mener at ha en viden omkring en film eller en "bagviden" om filmene, og Filmz har nogle uheldige anmeldere som set i f.eks. Deadpool anmeldelserne eller den her som jeg var til en forpremiere på og det er en SÅÅÅÅÅ fed film og ligesom med valerian and the city of a thousand planets så er det et univers du virkelig lever dig ind i :)

Skriv ny kommentar: