Den kommende, 3. sæson af BBC-serien “Sherlock” er fortsat indhyllet i hemmelighedskræmmeri. Vi ved dog, at mesterdetektiven Sherlock Holmes skal krydse klinger med danske Lars Mikkelsen, og derudover har BBC afsløret via deres Facebook-side, at optagelserne til føljetonens 3. årgang netop er overstået. Og i en splinterny trailer, der viser klip fra en række af BBC’s kommende tv-sæsoner, forekommer et par lynhurtige klip fra de kommende, splinternye afsnit.

Se traileren her.

Som sagt dukker Mikkelsen op i den kommende sæson, hvor han spiller den ondskabsfulde Charles Augustus Magnussen. Benedict Cumberbatch vender naturligvis tilbage som Holmes, mens Martin Freeman gentager rollen som Holmes’ tro væbner, John Watson.

BBC har endnu ikke annonceret, hvornår den 3. sæson får tv-premiere, men det bliver formentlig sent i år eller tidligt i 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Ericmase 8 år siden

"Just the two of us against the rest of the world" = JEG ER SÅ KLAR!!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#2 the_paki_don 8 år siden

Jeg behøver ikke at se det. Skal se serien alligevel. :D
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#3 Høegh 8 år siden

Ny overskrift:

BBC-trailer viser lige knap fem sekunder samlet fra 3. sæson af "Sherlock"


Meh...
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#4 raylewis 8 år siden

sherlock holmes med alle andre end jeremy brett er blasfemi og nyfortolkninger er det værste(elementary,skam dig)
Gravatar

#5 Bruno 8 år siden

raylewis (4) skrev:
sherlock holmes med alle andre end jeremy brett er blasfemi og nyfortolkninger er det værste(elementary,skam dig)


Er det ikke lidt selvmodsigende at være imod nyfortolkninger, når der er 92 år med Sherlock Holmes på tv og i film, før Brett-serien? :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#6 Kochie 8 år siden

raylewis (4) skrev:
sherlock holmes med alle andre end jeremy brett er blasfemi og nyfortolkninger er det værste(elementary,skam dig)

Næsten enig. Jeg er dog af den opfattelse, at enhver filmatisering af Sherlock Holmes er blasfemi, siden Doyle ikke skrev historierne med henblik på den pjat.
Gravatar

#7 raylewis 8 år siden

skal man nyfortolke,skal det også være bedre end jeremy brett.han er ikke overgået.
Gravatar

#8 Bruno 8 år siden

raylewis (7) skrev:
skal man nyfortolke,skal det også være bedre end jeremy brett.han er ikke overgået.


Men det er så ikke svar på mit spørgsmål. Har du set de andre 92 års Sherlock Holmes, når du kan udtale dig så skråsikkert? :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#9 Highland Park 8 år siden

Ingen kan måle sig med mageløse Jeremy Brett, men Bruno har helt ret i #5.

Kochie (6) skrev:
Jeg er dog af den opfattelse, at enhver filmatisering af Sherlock Holmes er blasfemi, siden Doyle ikke skrev historierne med henblik på den pjat.
Nej han anså dem for at være ret så kommercielle og betragtede dem slet ikke som eksempler på sin fremmeste kunstneriske formåen.

Hvis det er blasfemi at lade Sherlock Holmes nyfortolke, er Doyle selv en blasfemiker af rang:
http://www.sherlockholmesonline.org/biography/biography8.htm skrev:
During that same period, Conan Doyle wrote a play about Sherlock Holmes. It was not to give him new life but to shore-up his bank account. The very successful American actor William Gillette having read the script, asked for permission to revise it. Conan Doyle agreed, and when the actor asked permission to alter the Holmes persona, he replied, "You may marry him, murder him, or do anything you like to him." By the time Gillette's revisions were sent back, there was little left of Conan Doyle's original script. The author's laconic comment to Gillette was: "It's good to see the old chap again."
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 Kochie 8 år siden

#9: Nice, så lærte jeg noget nyt om den gode Doyle :D
Jeg har alle dage været stor, stor fan af Doyles originale Holmes, men jeg har svært ved at forstå, hvorfor netop Sherlock skal lægges for nogen form for had, da jeg knap nok mener, serien kan sammenlignes med hverken de originale værker eller eksempelvis Jeremy Bretts Sherlock Holmes. Sherlock er en nyfortolkning af en virkelig fantastisk karakter og nogle helt igennem fremragende historier, og det vidner om karakterens holdbarhed, at Sherlock er så god en serie, som den er. At den derudover åbenlyst er lavet af folk, der holder meget af og har stor indsigt i de originale historier, gør, at jeg har svært ved at vente på næste sæson.

Jeg har dog aldrig set Jeremy Bretts serie fra start til slut, omend jeg fangede en del afsnit, da den kørte på DR, var det vist, da jeg var yngre - og hvad jeg husker, var Brett på mange måder den karakter, jeg læste og stadig læser om i de herlige skriftlige fortællinger. Cumberbatch er radikalt anderledes. Og mageløs.

Skriv ny kommentar: