“Disappointment Blvd.” er ikke længere titlen på instruktør og forfatter Ari Asters næste film, afslører filmens første plakat.

Nej, den kommende Ari Aster-film, hedder ikke “Joaquin Phoenix”, selvom navnet på filmens stjerne er placeret lige der, hvor man kunne have forestillet sig filmens titel ville være.

I stedet gemmer den egentlige titel, “Beau Is Afraid”, sig i et hashtag i venstre hjørne på plakaten, der prydes af en silkepyjamasklædt Armen Nahapetian, der spiller en ung udgave af den titulære Beau, som Phoenix har fornøjelsen af at spille som voksen.

Læs også: “Joaquin Phoenix er tilbage som Arthur Fleck i det første billede fra ‘Joker: Folie à Deux'”

Billede

Filmens nye titel giver genklang fra en af Asters kortfilm, “Beau”, der handler om en mand, hvis forsøg på at besøge sin mor standses af en række spøgende hændelser. “Beau Is Afraid”, som Aster selv beskriver som en “mareridtskomedie,” tager efter sigende inspiration fra kortfilmen, selvom den eneste officielle beskrivelse forklarer, at den er “et intimt portræt af en af tidernes mest succesfulde entreprenører, som strækker sig over flere årtier.”

Filmen, der er Asters tredje af slagsen, har foruden de to Beau-skuespillere Nathan Lane (“Only Murders in the Building”), Amy Ryan (“The Wire”), Parker Posey (“Scream 3”), og Michael Gandolfini (“Licorice Pizza”) på rollelisten.

“Beau Is Afraid” forventes at få premiere i 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: