Produktionen er startet på den længe ventede musikalske fortsættelse på Todd Phillips-succesen “Joker”, og med den har vi fået filmens første billede.

Det er tre år siden, “Joker” tog verden med storm og blev den højest indtjenende R-ratede film i historien. Den utrolige bedrift betød, at der også var lagt grundlag for en fortsættelse med titlen “Joker: Folie à Deux”, som endelig blev bekræftet denne sommer.

At fortsættelsen var undervejs, kom i sig selv ikke som en stor overraskelse. Til gengæld var det de færreste, der havde forventet, at filmen skulle blive en musical, hvilket efter sigende er tilfældet.

Der gik da heller ikke længe, før det blev officielt, at ingen ringere en Lady Gaga, hvis musikalske karriere alligevel overstråler hendes ellers hidtil succesfulde skuespillerkarriere, var blevet castet i filmen – formentlig som den Joker-betagede Harley Quinn.

Nu er filmens produktion langt om længe gået i gang, og i den anledning, har vi fået fortsættelsens første foto, som er blevet delt på Instagram af Phillips selv med teksten “Day 1. Our boy. #joker”.

På billedet, ser vi en afmagret Phoenix tilbage som den sindssyge klovn med morderiske tendenser, Arthur Fleck, der får en barbering af, hvem man kunne forestille sig er en ansat på sindssygehospitalet Arkham Asylum, hvor den første film som bekendt endte. Dermed kan det tyde på, at filmen fortsætter nogenlunde, hvor den første slap.

Phillips har skrevet fortsættelsen i samarbejde med Scott Silver, som også var med til at skrive forgængeren.

Læs også: “‘Joker’- og ‘The Falcon and the Winter Soldier’-instruktører slutter sig til superheltefilmen ‘Spawn'”

Selvom vi har fået det første kig på “Joker: Folie à Deux”, går der lidt endnu, før vi kommer til at se musicalfortsættelsen udspille sig på det store lærred. Filmen får nemlig premiere den 4. oktober 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: