Christopher Nolan benytter sig både af farve og sort-hvid i de nyeste billeder fra “Oppenheimer”, der også afslører det første kig på Robert Downey Jr. og Emily Blunts karakterer.

På billederne, der kommer gennem TotalFilm, kan Cillian Murphy ses i rollen som J. Robert Oppenheimer, manden, der af mange betegnes som “atombombens fader. Vi introduceres også til Blunt som videnskabsmandens kone, Katherine Oppenheimer, og Downey Jr. som Lewis Strauss, formanden for Atomenergikommissionen.

Læs også: “Nedtællingen til Christopher Nolans eksplosive historiske storfilm ‘Oppenheimer’ er begyndt med filmens første trailer”

“Oppenheimer”-billederne viser også, at vi kan se frem til en film, der udspiller sig i både farve- og sort-hvidformater, hvilket Nolan allerede har masser af erfaring med.

Nolans første film, “Following”, udspillede sig nemlig udelukkende i sort-hvid. Hans anden spillefilm, “Memento” brugte sort-hvid til at indikere hvilke scener, der afspilledes kronologisk, mens farvefilm blev brugt til at vise hvilke scener, der udspillede sig i bagvendt rækkefølge.

Hvordan den æstetiske sammensætning kommer til at afspejle strukturen i “Oppenheimer”, ved vi ikke endnu. Dog fortæller han til TotalFilm, at han har måttet få folk hos Kodak og Fotokem til at skabe en ny form for IMAX-film, der kan optage i sort-hvid – noget, der altså aldrig er blevet gjort før.

“Oppenheimer” får premiere den 20. juli næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: