I sidste uge kom det frem, at Johnny Depp skal efterfølge sin korte cameo i “Fantastic Beasts and Where to Find Them” med en fuldblods-hovedrolle i den efterfølgende sequel, “Fantastic Beasts 2”. Og det bliver som ingen ringere end Gellert Grindelwald.

Se også: J. K. Rowling: Der kommer fem “Harry Potter”-spinoffs

Det er instruktør David Yates, der nu afslører, at Johnny Depp skal spille hovedskurken i den nye spinoff-franchise på fem film om tiden før Harry Potter:

”Da vi kom til Grindelwald, tænkte vi: ‘Hvem vil tage rollen i en interessant retning?’… Johnny Depp er en ægte kunstner. Han har skabt adskillige karakterer, der virkelig har gjort indtryk i vores populærkultur. Han er virkelig en strålende, strålende skuespiller,” siger David Yates til The Leaky Cauldron.

Gellert Grindelwald – engang Albus Dumbledores ven, men siden næsten lige så slem, som Lord Voldemort blev det 70 år senere i “Harry Potter”-filmene – medvirker ganske kort i den første film, men bliver altså til en regulær hovedrolle, antagonisten fra og med en kommende sequel med premiere i 2018.

De fem kommende spinoffs foregår under højdepunktet for Grindelwalds magt, hvor han forsøger at få Europas troldmænd til at udøve deres magt over for almindelige mennesker – de såkaldte muggles.

“Fantastiske skabninger… og hvor de findes” får premiere d. 17 november.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 cain 7 år siden

Raoul Duke
Raoul Duke The pirate
Raoul Duke The Indian
Raoul Duke the vampire

Mon vi nu får

Raoul Duke the Wizard
Gravatar

#2 David Munch 7 år siden

Øv bøv et dårligt cast..

Skriv ny kommentar: