Det kommer næppe som nogen stor overraskelsen, at filmen, der netop nu er den tredjemest indbringende film i historien, nu får bekræftet en sequel. Både Chris Pratt og Bryce Dallas Howard vender også tilbage i “Jurassic World 2”.

Se også: Anmeldelsen af “Jurassic World”

Collider kan endvidere fortælle, at instruktør Colin Trevorrow også vender tilbage til det succesfulde dino-univers. Dog ikke som instruktør, men derimod som manuskriptforfatter.

Derudover er hjernen bag franchisen, Steven Spielberg, endnu engang at finde i en rolle som executive producer. Helt præcis vil det blive d. 22. juni i 2018, at “Jurassic World 2” får premiere, hvilket vil blive tre år og ganske få dage, efter “Jurassic World” havde sin premiere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 steadi07 8 år siden

Hvis den blev bare en smule blodigere end JW, så kan jeg måske være interesseret.

Dinoer sluppet løs i en forlystelsespark er en interessant ide, men når den udføres med så lidt (CGI)-blod, som i JW, så bliver det lige tandløst nok.

Og så hører jeg til den gruppe som mener, at dinoer er seje nok i sig selv. Så hvorfor ikke bare tage den fra den pulje?
Gravatar

#12 Therewillbeblod 8 år siden

Ikke en stor overraskelse, når man tænker salgstal.....men jeeeeze! Ender selvfølgelig med at se den, ligesom World - alene af den grund at jeg er fan af (især) etteren og også lidt af to'eren.

3 + 4 = dumpet i min bog.
5 = Vi må se, forventningerne kunne ikke være lavere!
Fuck Jurassic World!!

Skriv ny kommentar: