Det er de store stjernenavne, der skal sikre succes til Universals satsning på deres nye monster-univers. Først Tom Cruise i hovedrollen i rebootet af “The Mummy”, så Johnny Depp i “The Invisible Man” og nu Russell Crowe også i “The Mummy”.

Se også: Johnny Depp skal være The Invisible Man

Det er Collider, der nu kan afsløre, at “Gladiator”-stjernen Crowe skal spille over for Cruise i en rolle som Dr. Jekyll (og nok også Mr. Hyde) i “The Mummy”, der bliver første film i en række af nye monsterfilm fra Universal Pictures.

Det er Alex Kurtzman, der instruerer “The Mummy”, imens han skal producere “The Invisible Man” til 2018 samt en endnu ukendt monsterfilm til 2019, hvilket kan tyde på, at Kurtzman bliver den gennemgående kreative person på monster-franchisen. Tidligere har han været producer på J.J. Abrams’ “Star Trek”-film.

“The Mummy” får premiere d. 9. juni i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Roxtaf 8 år siden

Lad os da se om der går drama konge i nogen, der er masser af ego til at det er en mulighed i hvert fald :D
Gravatar

#2 X&O 8 år siden

Jeg kan egentlig godt lide idéen om at genindspille de klassiske Universal Monster-film, forhåbentlig bruger de bare lidt ekstra energi på manus, der er mulighed for nogle fede film. Wolf Man der kom for nogle år siden havde egentlig nogle gode aspekter i sig, men historien kunne godt have brugt lidt mere tid, så forhåbentlig er det en film de bruger som reference.
Gravatar

#3 Gasivodo 8 år siden

Dr. Jekyll i The Mummy? FEDT NOK!

...gider ikke engang prøve længere..:-(
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: