Den første trailer til Netflix’ “The Power of the Dog” teaser en western thriller med Benedict Cumberbatch i sit sadistiske hjørne.

Benedict Cumberbatch er meget mere end blot Doctor Strange. Det har vi set mange gange før, blandt andet i sine roller som Sherlock Holmes i “Sherlock”, som det matematiske geni Alan Turing i “The Imitation Game” og som krybet Paul Marshall i “Atonement”.

Læs også: “Første “Spider-Man: No Way Home”-trailer tager os på en rejse gennem Marvels multivers”

“The Power of the Dog”, der er baseret på Thomas Savages bog af samme navn fra 1967, giver endnu engang MCU-skuespilleren chancen for at vise sin dystre side. Her spiller han den karismatiske men sadistiske kvægfarmer Phil Burbank, der begynder at pine og plage sin bror (Jesse Plemons), hans nyfundne kone (Kirsten Dunst) og hendes søn (Kodi Smit-McPhee), da de flytter med ind på ranchen.

Den New Zealandske Jane Campion, der instruerede “The Piano”, som vandt Oscar-statuetten for bedste film i 1993, har både skrevet og instrueret den kommende Netflix-film. Sammen med de mildest talt talentfulde skuespillere foran kameraet, har Netflix samlet et hold, der meget vel kunne byde på en spændende og intens film til streaminggiganten.

“The Power of the Dog” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: