Én af MCU’s mest hypede film, “Spider-Man: No Way Home”, har endelig fået sin første trailer, og den byder på gamle bekendtskaber fra Sonys originale “Spider-Man”-film.

Med afslutningen på Disney+/MCU-serien “Loki” blev multiverset for alvor åbnet i MCU, og Marvels næste film med den vægkravlende superhelt udnytter det til fulde.

“No Way Home”-traileren åbner kort efter afslutningen på “Far From Home”. Hele verden ved, at Peter Parker er Spider-Man. Det er netop dét, der bliver den nye films drivkraft, og med hjælp fra Benedict Cumberbatchs Dr. Strange forsøger Parker på mislykket vis at få hele verden til at glemme hans identitet, og seeren bliver dermed inviteret på en tur med de to helte gennem multiverset.

Marvel har benyttet muligheden til at dykke tilbage i Sonys “Spider-Man”-arkiver, og både Alfred Molinas Doctor Octopus, Jamie Foxx’ Electro og tilsyneladende også Willem Dafoes Green Goblin er tilbage for at gøre livet surt for Tom Hollands Peter Parker — og muligvis også de to tidligere ‘Spider-Men’, Andrew Garfield og Tobey Maguire, der er rygtet til at være med i filmen.

Selvom Holland og Cumberbatch tager på solotur gennem multiverset, bliver vi stadigvæk genforenet med velkendte MCU-ansigter. Både MJ (Zendaya), Ned (Jacob Batalon), Aunt May (Marisa Tomei), Happy (Jon Favreau) og Wong (Benedict Wong) er nemlig tilbage.

Jon Watts, der også har instrueret de to første MCU-“Spider-Man”-film, bliver den første MCU-instruktør til at færdiggøre en trilogi, og “No Way Home” ser bestemt ud til at have ambitioner, der er en tredje film værdig.

Læs også: “Tom Holland sætter forventningerne i vejret for “Spider-Man 3″ i nyt interview”

Før vi kan se Spider-Man, Dr. Strange, Electro, Doc Ock og resten af holdet lave rav i MCU’s multivers, har Marvel to andre superheltefilm på vej. “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” er lige rundt om hjørnet med en premieredato den 2. september, mens Chloé Zhaos “Eternals” kan ses den 4. november.

“Spider-Man: No Way Home” får premiere den 16. december.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Squeszh 2 år siden

Den var i sgu længe om at opdage...
Gravatar

#2 The_Corrector 2 år siden

#1 Enig. Man skulle tro at så stor en nyhed, øjeblikket blev gjort tilgængelig herinde.
Gravatar

#3 Jy3 2 år siden

Langtid eller ej. Jeg glæder mig og alligevel er jeg lidt skeptisk overfor det her multivers. Kan man overhovedet det ? :)

Skriv ny kommentar: