Universal Pictures har nu sat sig for at pudse en af deres klassiske gyserkarakterer af til et nyt filmprojekt. De planlægger nemlig at lave en ny udgave af “The Wolfman” med Benicio Del Toro i titelrollen som den behårede, månehylende trussel.

Andrew Kevin Walker, som var manusforfatter på “Se7en”, er begyndt at udarbejde filmens manuskript. Scott Stuber, Rick Yorn, Mary Parent og Del Toro er producere på projektet.

Som i den oprindelige film fra 1941 med Lon Chaney Jr., vil den nye udgave udspille sig i det viktorianske England. Del Toro spiller en mand, der vender hjem fra Amerika, bliver bidt af en varulv og påbegynder en hårrejsende ny eksistens.

Walker har brugt tid på at udtænke nogle nye skræmmende drejninger til den velkendte fortælling og har tilføjet nye karakterer og plotpunkter, der kan benytte sig af de nyeste visuelle effekter.

Filmselskabet regner med at være klar til optagelser i starten af 2007 med en premiere i sommeren 2008 for øje.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 jesperhp 16 år siden

He's got the looks!

Men er af princip imod remakes!
Gravatar

#2 Bates 16 år siden

Det lyder da spændende selvom det er et remake synes jeg. Del toro er for cool, og med Andrew Kevin Walker skulle det vel ikke kunne gå helt galt.
Gravatar

#3 filmz-nicklas_sheikh 16 år siden

god casting
Gravatar

#4 Captain Vallo 16 år siden

Ja, jeg er sgu' psyched!
Andrew Kevin Walker arbejder på en Wolf Man film?!
Hvor er det fedt!
Benicio som lykantrop?!
Lækkert cast!
Dette projekt vil fremover have min årvågenhed.
If there was a god
then why is my arse
the perfect height for kicking?
Gravatar

#5 McPeter 16 år siden

Del Toro ER jo i forvejen The Wolf Man! :-D

(selvom Toro jo betyder tyr på spansk...) ;-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/

#6 16 år siden

Lyder godt, jeg elsker var-pulve. Det kan i hvet fald ikke blive dårligere end 'Evolution', efterfølgeren til den ellers acceptable 'Underworld'. Fy-for-py-for, dén lugtede fælt. Jeg er træt af SWAT/Ninja-vampyrer.
Gravatar

#7 Yossarian 16 år siden

Han er perfekt til den rolle
Gravatar

#8 Michael Andersen 16 år siden

Ser interessant ud. Så er det vel bare at vente på at Universal ødelægger det hele ved at ansætte Stephen Sommers som instruktør? :)
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: