”Jeg har netop kigget Odense Internationale Film Festivals omfattende program igennem og læner mig nu tilbage i stolen med et opgivende udtryk.”

Filmz’ Søren Ildved (Benway) er i denne uge taget på filmfestival i Danmarks 3. største by, hvor han løbende vil rapportere om festivalen og filmene.

Læs mere om det hårde liv som festivalgænger i Benways Blog: OFF 2010 – del 1.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mads83 13 år siden

"Ja vist, man kan ikke nå det hele, men bevæbnet med et lager af kaffe, sprut og diverse skal jeg alligevel gøre et hæderligt forsøg i løbet af indeværende uge."

...Fornemmer man en spirrende Dr. Gonzo jr. i maven ;) Tilsæt lidt extra trip & du har fået dig en fast læser, hahah
Gravatar

#2 Skeloboy 13 år siden

Jeg når ikke at se et eneste program i år. Har dog 4 timer til rådighed torsdag aften, men lidt afslapning vil jeg også gerne nå-
Gravatar

#3 Svagin 13 år siden

Jeg skulle i dag bl.a. præsentere Dirty Diaries. Det var en lidt spøjs oplevelse, for selvom jeg havde forklaret at der var tale om porno, var salen mere end halveret inden filmen var slut.
Men ja, det kan nemlig også opleves på OFF, hvor et samarbejde med CPH:DOX betyder at et par af sidste år film bliver vist på OFF bl.a. R.I.P. A remix manifesto, som jeg holder meget af! To film for CPH:DOX 2010 vil ligeledes kunne ses på OFF.

Men de fleste af kort filmene er mega cool og er som Mikkel Munch-Fals også beskrevet dem: Filmenes James Dean..
http://taxidriverfilm.blogspot.com/2011/04/100-gode-grunde-til-at-jeg-elsker-film.html
Gravatar

#4 Skeloboy 13 år siden

#3 - hehe, i 2007 var der er et program, der hed Hollywood Archetypes. Det var found footage af klassikere, som så var dybt manipuleret. Der var omkring 30 til at starte med, og 2 til sidst

Skriv ny kommentar: