I denne nye udgave af Benways Blog går Filmz’ anmelder Søren Ildved (Benway) til bekendelse og fortæller om de film, han ikke har stående forrest fremme på dvd-reolen, men som han har ualmindeligt svært ved at slukke for, hver gang de dukker op i fjernsynet – de såkalde guilty pleaseure-film.

Hør bl.a. om “Barbarella”s befriende positive syn på seksualitet som en healende faktor, “The Punisher”s 80’er-destruktion, “Commandos”s utallige tåkrummende scener – og om, hvorfor Søren som barn nærmest blev små-traumatiseret af Disney-filmen “The Black Hole”.

Læs mere i Benways Blog: Guilty pleasures – en filmanmelders bekendelser – og som altid kan du efterfølgende diskutere artiklen i forummet og fortælle om dine egne guilty pleasure-film.Vis kommentarer (68)
Gravatar

#21 Antlion 13 år siden

Spaghettiwesterns må nok være min guilty pleasure; favoritterne strækker sig nemlig fra alt mellem halv-obskure titler a la Guerrieri, blodige klassikere fra Corbucci, til visuelle og poetiske mesterværker fra Leone og Sollima.
Gravatar

#22 MMB 13 år siden

#21

Hvilket minder mig om, at vi stadig ikke har set meget til din spaghettiwestern liste.
Gravatar

#23 Antlion 13 år siden

#22:

Nej, det er for dårligt. Jeg håber, at jeg får taget mig sammen til at lave den her i ferien.
Gravatar

#24 Rosenquist 13 år siden

Mine må helt klart være Rush Hour 1 og 2. ligegyldigt hvornår jeg ser dem finder jeg dem altid super underholdende!
Gravatar

#25 dyg 13 år siden

#17 - Men da Cannonball Run jo er verdenshistoriens bedste film, så kan den ikke betegnes som en guilty pleasure.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#26 MuManden 13 år siden

a@babo (11) skrev:
Mange af Van Damme's film, Steven Seagal's og flere fra 80'erne også med Arnold :-)

Dem har jeg også rigtig mange af :-)
+
Howard the duck
Tremors
Karate Kid
Bloodsport
Coneheads
+ mange flere og også nogle som er blevet sagt her, men som jeg ikke selv ville definere som guilty pleasures f.eks. Independence Day, Rush Hour 1 og 2 og E.T.
http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/MuManden
Gravatar

#27 DjBeau 13 år siden

Uha...

Når indrømmelserne nu er på bordet, så har jeg da et par film, som jeg kun står ved med et sarkastisk toneleje, selv om jeg i virkeligheden elsker dem:

Twister - læg mærke til musikken, som med vrængende 90'er-guitar minder om soundtracket fra Beverly Hills, når et afsnit sluttes af med et cliffhanger-drama. Derudover brøler tornadoen rent faktisk som en løve på et tidspunkt.

Høj Pistolføring - tjah... sådan er det altså.
What would Egon Olsen do?
Gravatar

#28 Djarnis 13 år siden

Herlig læsning og jeg kan kun tilslutte mig begejstringen. Gode gamle Cannon Film stod også bag en del guilty pleasures...
Unk...unk...There´s no name on it.
Gravatar

#29 elwood 13 år siden

Hackers Der er bare noget over den her film, om det er Angelina Jolie som ung (der fuldstændig ligner sig selv) eller om det er Fisher Stevens og hans skateboard, eller de herlig grafiske fremstillinger af det og hacke, og hvor "let" det er for dem og overtage hele bynettet. Der er bare noget over den film.

Steel Mener nu den er et mesterværk, men andre siger noget andet, hvertfald en film jeg ser med jævne mellrum, den er så dårlig og over the top, at man ikke kan andet end og grine, jeg more mig hver gang.

Commando Enig yderst underholdende film, fantastisk jeep sekvens i starten i øvrigt, damm den kan trille langt!

Death to Smoochy lidt i tvivl om det er guilty pleasure, ifølge IMDB og andre steder er den jo megaringe, men jeg more mig over den hver gang, en børnefilm, som slet ikke er en børnefilm, den fungere på flere planer, og Robin Williams mere og mere udspekulerede narrestreger tangere jo til det direkte ubehagelige.

Jeg kan huske at jeg engang i filmz quote quiz tog lines fra Robin Williams karakter, og folk kom med alle mulige gæt på alt fra tarantino film til ja ved ikke hvad, Robin williams er rent guld i den her film.

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#30 filmz-Claudius 13 år siden

Ah ja. "Movies you are embarrassed to admit that you like." :)

Det plejer gerne at være film som "Footloose" eller "Dirty Dancing", der havner på de lister. Eller film, der så kiksede og/eller kitsch, at det i sig selv gør dem interessante. Udover Ed Wood, ville jeg nok pege på Star Trek episoden [url= Science Theatre 3000[/url]" falder indenfor samme kategori - jeg elsker når de gamle, elendige film bliver sablet ned med dræbende kommentarer.

Men jeg tror nu, jeg vælger at sige pænt nej tak til at afsløre min dårlige filmsmag. Og nej, jeg har ikke allerede gjort det ;)
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html

Skriv ny kommentar: