I den forgangne weekend blev tegneseriemessen WonderCon afholdt, hvor der blev holdt oplæg om forskellige kommende film.

En af disse var “Batman Begins”, hvor der blev vist 6 minutter fra filmen. Disse 6 minutter er siden blevet beskrevet på hjemmesiden “World of KJ”, og følgende spoilerfyldte tekst er et uddrag:

Marker for at læse:

”Batman står på et tag og kigger ned. Han hopper ud, og breder kappen ud til et svæveplan. Han svæver gennem en sky af orange røg. Batman lander på hvad der lader til at være taget af en byggegrund, eller udbrændt bygning. Mørke omgiver ham, han kigger rundt… Fra mørket høres en stemme: ‘Boo!’.

Scarecrow træder ud af mørket og kaster en kop benzin i Batmans ansigt. Mens Batman prøver at tøre øjnene, tænder Scarecrow en lighter og sætter ild til Batman. Scarecrow sparker nu Batman ud af et vindue, og han falder i lys lue ned af siden af bygningen, tilsyneladende til hans død…”Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 akerman 19 år siden

lyder som en scene taget ud af den første batman med jokeren :o
Gravatar

#2 putandtake 19 år siden

Eller den uofficielle kortfilm - meget klogere bliver man unægteligt ikke. Der er vist ingen grund til, at man er nød til at markere teksten.

Skriv ny kommentar: