Ved de seneste to Emmy-prisuddelinger har hun modtaget en nominering for sine portrætter af selvfede mennesker med en skarp tunge.

Skuespiller Rhea Seehorn er netop blevet castet til den fjerde installation i “Bad Boys”-franchisen: “Bad Boys 4”. Hun kommer til at spille sammen med Martin Lawrence og Will Smith, som vender tilbage i rollerne som strisserne Marcus Burnett og Mike Lowrey.

Will Smith-filmen “I Am Legend” får også en efterfølger. Læs mere om den her.

Hvilken rolle, Seehorn spiller i filmen, er endnu uvidst. Det samme gælder for filmens plot, som stadig ikke er annonceret. Hvad der er sikkert, er at hun kommer til at slutte sig til det resterende stærke cast bestående af Vanessa Hudgens (“High School Musical”), Alexander Ludwig (“Vikings”), Eric Dane (“Euphoria”) og Paola Nuñez (“The Sun”).

Seehorns seneste roller var som den smarte Hollywood tv-chef Kris Latimer i “Cooper’s Bar” og som den skarpe advokat Kim Wexler, Saul Goodman/Jimmy McGills kæreste i “Better Call Saul”. Hun har en skuespilkarriere, der strækker sig over 20 år og har været med i store serier som “Veep”, den nye udgave af “The Twillight Zone” og “Whitney”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: