San Sebastián Film Festival har netop offentliggjort, at Bille Augusts nye spillefilm ”Stille hjerte” er udtaget til hovedkonkurrencen.

Den prestigefulde spanske filmfestival, der afholdes fra mellem den 19.-27. september, hører til blandt verdens mest betydningsfulde filmfestivaler sammen med bl.a. Cannes, Berlin og Venedig.

Se også: [url=se-traileren-til-xavier-dolans-cannes-vinder-mommy]Se traileren til Xavier Dolans Cannes-vinder “Mommy” [/url]

Bille August er ikke uvant med at modtage international hæder for sine film. I 1988 vandt Bille August Den Gyldne Palme i Cannes for ”Pelle Erobreren”, der også hev både en Golden Globe og en Oscar hjem. Det er dog første gang, den danske instruktør skal gå ned af den røde løber i San Sebastián.

”Stille hjerte” er et familiedrama om tre generationer af en familie, der samles over en weekend for at sige farvel til deres døende mor. På rollelisten finder man nogle af danmarks mest populære skuespillere som Ghita Nørby, Paprika Steen, Morten Grunwald og Pilou Asbæk.

”Stille hjerte” får verdenspremiere i San Sebastián lørdag den 20. september og danmarkspremiere den 13. november.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: