Den amerikanske skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter James Franco (“127 Hours”) skal medvirke i dramafilmen “Me, You”, der tager afsæt i efterkrigstiden og instrueres af danske Bille August (“Les Misérables”).

Det skriver Variety.

Franco vil spille en hovedrolle i spillefilmen, der også inkluderer Tom Hollander (“The Night Manager”) og Daisy Jacob (“Vanity Fair”).

Der er tale om en coming of age-dramafilm, der udspiller sig på den italienske ø Ischia i 1950’erne. Her møder vi 16-årige Marco, der holder ferie fra sit kedsommelige kostskoleliv i Skotland. I Italien bliver han venner med en amerikansk fisker og tidligere soldat, Nicola (spillet af Franco), og sammen sejler duoen rundt i Napolibugten, mens Nicola fortæller historier om krigen og livet som sejler.

Marco møder også den mystiske 20-årige Caia (spillet af Jacob). Mødet gør ham henrykt, og da han finder ud af, at hun blev holdt fanget i en koncentrationslejr under krigen, beslutter han sig for at tage hævn. Derfor planlægger han at sætte ild til en villa, hvor der bor en gruppe tyske turister, i håb om at vinde Caias kærlighed.

“Jeg er spændt på at gå ombord på dette fænomenale projekt og at arbejde sammen med den legendariske Bille August,” lyder det i en udtalelse fra Franco. “Jeg er en stor fan af hans arbejde, og ‘Me, You’ har et genialt manuskript.”

Det vides ikke, hvornår “You, Me” får premiere, men efter planen skal optagelserne skydes i gang i september på Ischia i Italien.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Dalgaard 1 år siden

Troede sku ikke vi fik ham at se igen

Skriv ny kommentar: