Biograf-abonnement til under 100 kroner ser dagens lys i England.

I fem år har amerikanske MoviePass til biografernes store fortrydelse givet abonnenter én valgfri biograf-film om dagen til 10 dollars om måneden.

Nu kopierer cPass det initiativ med opstart i London, hvor man for 10 britiske pund om måneden kan se én valgfri film pr. dag – dog ikke premium-visninger som 3D og Imax.

Til en start bliver det dog en stor underskuds-forretning for folkene bag cPass, da de betaler biograferne fuld pris for billetterne.

I det lange løb er det planen, at pengene skal hentes ind igen ved at skabe værdi fra brugernes data – præcis som tilfældet er med MoviePass, skriver Engadget.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Det mange glemmer er at der ikke eksisterer nogen tjenester der er "gratis" og hvis noget er så billigt at det er for godt til at være sandt, så er det det ofte også tilfældet, at det er for godt til at være sandt. De tjenester hvor det er "gratis" eller meget billigt, er der ikke ret mange der tænker på, at brugerne af systemerne ikke er kunder, men derimod den reelle vare, som kan sælges videre til tredjepart.

Alt det der ser med facebook nu, hører jeg kun med et halvt øre, og det burde ikke overraske eller forarge nogen at det foregår. Jeg hidser mig i hvert fald ikke op over det. Alle er selv ansvarlig for det data de deler, og hvad de like'r. For mig selv er det nok år siden, jeg har like't noget og jeg er kun på facebook for at modtage information i de grupper jeg er medlem af.

Når alt dette er sagt, så vil jeg nok alligevel anskaffe mig sådan et abonnement, hvis det nogensinde kommer til Danmark, hvilket nok er tvivlsomt, da der vil være et begrænset antal brugere i Danmark, hvilket nok ikke vil være særligt attraktivt for virksomhederne.

Jeg har som regel fredag,lørdag, søndag fri, så hvis det kom til Danmark ville det betyde minimum 4*3 = 12 biografbilletter pr. måned = 1200 kr. for ca. 100 kr's pris. Der kommer sjældent 12 film pr måned, der er værd at se, men der skal nok være 4-6, så det er stadigvæk noget jeg ville benytte mig af, hvis det kom til Danmark.
Gravatar

#2 Justin 4 år siden

Jeg undrer mig også over hvorfor det med facebook kommer bag på folk

Hvis jeg kan få en daglig biografbillet ved at checke ind på facebook i biografen, så er det da helt fint med mig
Gravatar

#3 MystiskeMox 4 år siden

Som om Facebook er det eneste.
Vi bliver overvåget nærmest lige meget hvad vi laver elektronisk, fordi man kan og vi har en lovgivning der giver lov til det, vildt.

Vi er et kæmpe stort overvågningssamfund. Danmark er det land med flest videokameraer per indbygger og vores justistsminister ser stort på at de med videokameraer optager længere ud end de må. Det er fuldstændig grotesk hvad der gives tilladelser til. Alt hvad vi gør bliver også overvåget af USA (se USAs hemmelige overvågningsprogrammer som ligger på DR. Den eneste grund til det blev røbet var fordi de også overvågede amerikanerne). Vores DNA kan bruges med mindre vi selv har meldt os fra i vævsregistret.

Det er formentlig kun et spørgsmål om tid før vi automatisk står i et DNA register, fingeraftryk register og får en chip ind ved fødslen. Og så kan tillægges alt det vi ikke kan tænke os til endnu, men som er virkelighed om 30 år.

Og hver gang der er terror så kan politikerne finde ud af at vedtage alt for vidtgående love, der ser stort på basale borgerrettigheder.


Gravatar

#4 TomTub 4 år siden

Johnny42 (1) skrev:
Alle er selv ansvarlig for det data de deler, og hvad de like'r. For mig selv er det nok år siden, jeg har like't noget og jeg er kun på facebook for at modtage information i de grupper jeg er medlem af.


Det handler ikke længere om hvor meget du bruger Facebook. Hvis du HAR en facebook-profil, VIL facebook indsamle data om dig, også selvom du ikke er på Facebook. Mange hjemmesider bruger nemlig facebook services som fx "log på via facebook" og "like på facebook" og det betyder at hjemmesiden har sagt ja til at facebook må indsamle data om dig, mens du er på hjemmesiden. OGSÅ selvom du ikke klikker på 'like'-knappen.

Skriv ny kommentar: