Verdens næststørste biografkæde kræver en række premierefilm i træk fra Hollywood for at genåbne.

I dag lukker Cineworld ned for 663 biografer, hvilket har fået en film som “Dune” til at flytte til 2021.

De første meldinger lyder, at Cineworld holder lukket frem til 2021, men afviser ikke at genåbne for “Wonder Woman 1984” i slutningen af 2020:

”Jeg ville blive den gladeste mand ved at åbne biograferne for ‘Wonder Woman 1984’. Men vi har også behov for at se længere end ‘Wonder Woman’ frem til januar og februar,” siger Cineworld-chef Mooky Greidinger ifølge AP.

Således er det ikke tilstrækkeligt for Greidinger, at der er én storfilm på vej til biograferne – Cineworld kræver store titler i månederne efter “Wonder Woman 1984”, hvis de skal genåbne.

Man vil altså ikke gentage forløbet med “Tenet”, hvor Warner Bros. fik flere biografer overtalt til at åbne med lovning om mere end “Tenet”, mens de andre film endte i stedet med at flygte til 2021 – senest “Black Widow”, “No Time to Die” og “Dune”.

Læs også ‘Bekræftet: 663 biografer lukker – 45.000 personer mister jobbet‘.

“Wonder Woman 1984” får premiere den 25. december.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Einherje 1 år siden

Man forstår dem jo godt, men står biograferne i en position, hvor der kan forhandles overhovedet?
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

#1 nej. Kunder er forbeholdne nu hvor corona er her. Biograferne vil ikke rigtig udgive deres dyre film, da det giver minus indkomst for dem.
Man forstår bare også begge parter.
Her hjemme er jeg sikker på stuen vil holde liv i biograferne. Men sådan fungere systemet ikke i andre lande, hvert fald ikke så godt.
Gravatar

#3 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: