Verdens største biografkæde rygtes på vej mod konkurs – nu kommenterer de kinesiske ejere.

De fleste af verdens over 1.000 AMC-ejede biografer holder aktuelt lukket på grund af coronakrisen.

Derfor vurderer S&P Global, at AMC kun har penge nok til at køre rundt til midt på sommeren, hvilket har fået Wall Street-analytikere til at anbefale et salg af AMC-aktierne.

Senest kunne en anonym kilde så afsløre, at AMC overvejer a tage juridiske skridt imod en omstrukturering – skridtet før en eventuel konkurs.

Det bliver nu kommenteret af Dalian Wanda Group, der ejer 38 procent af AMC:

”De seneste online-spekulationer fra medier om, at Wandas AMC begærer konkurs, er udelukkende rygter,” udtaler Wanda ifølge Deadline.

Læs også ‘Verdens største biografkæde på kanten af konkurs – her er beviset‘.

AMC har en gæld på 32 milliarder kroner, men vurderes aktuelt kun til at være 2,2 milliarder kroner værd.


Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 Justin 5 måneder siden

Hvis ens aktiv kurs er ved at lave hul i gulvbrædderne, så er det nok ikke tidspunktet til at sige andet end, det går skide godt.
Gravatar

#2 Kim Pedersen I 5 måneder siden

Hvor påstås det at gå skide godt? Præcis hvor? I fantasi-verden?

Hele historien er ikke baseret på andet end løse rygter og spekulationer.
Det er også værd at bemærke at Dalian Wanda er en af verdens rigeste mænd og kan med en fingerknips skyde yderlige kapital i selskabet.
Men som sædvanlig - i mangel af egen succes - svælger Filmz i andres fiasko, selv når det er på yderst spinkelt grundlag.
Gravatar

#3 Geekalot 5 måneder siden

Kim og du fortsætter med at føre dig frem som en i.... Igen spørger jeg dig, hvorfor forsvinder du bare ikke herfra. Ingen vil savne dig umiddelbart. Og du hader jo åbenbart Filmz og en stor del af brugerne...
Gravatar

#4 Mads47 5 måneder siden

Hvor mange lukket kontoer skal der til for at du indser at din fremgangsmåde her på sitet ikke er ønsket? Hvis du ikke er grov over for filmz som helhed så er du grov over for brugerne.

To af dine kontoer er blevet lukket på grund af din opførsel, dit svar til det er at lave endnu en og forsætte i samme spor. Du respektere ikke Filmz eller det valg Morten har taget ang. din konto. Til og med er det typisk troll opførsel, at blive ved med at lave en ny konto hver gang en anden bliver slettet.

On topic: Det bliver spænende at se hvor de forskellige kæder og firmaer står engang når man kan danne sig et fuldt overbillede af krisens omfang.

#5 Kim Pedersen II 5 måneder siden

[Indlæg er markeret som spam]

#6 Kim Pedersen II 5 måneder siden

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#7 Mads47 5 måneder siden

Hvis din bruger bliver lukket igen igen, respektere du det så? Eller kan vi forvente at du dukker op igen?
Gravatar

#8 nathue 5 måneder siden

Hvorfor må Kim ikke komme med kritik af Filmz? Den er som regel både konstruktiv og underbygget med kilder og links.

Jeg synes, det er fremragende, at Filmz og Morten får modspark på forummet. Filmz er tydeligvis gennem de seneste år blevet mere og mere Ekstra Bladets-agtig med click bait overskrifter, rygter og spekulative nyhedsindslag, hvor der spinnes løs.
Jeg synes faktisk, at det er trist, at han ikke får mere opbakning fra andre brugere. Det er sgu en sørgelig dag, hvis han bliver frosset ud.
Gravatar

#9 Mads47 5 måneder siden

#8 Det er jo ikke hans kritik der har frosset ham ud, men hans grove tone mod flere brugere igennem længere tid og at han direkte modsætter sig Morten når han er trådt over stregen. Han respekterer ikke beslutninger der bliver taget og laver en ny konto for at undgå hans "straf". Hvis han virkelig ville være her inde, så havde han ændrede hans tilgang.

Hans kritik er en ting, men hans tilgang til bruger han ikke er enig med er noget helt andet.
Gravatar

#10 Blandet Landhandel 5 måneder siden

Mange andre brugere har trådt over stregen gentagne gange men skriver stadig på livet løs. Hvorfor lige præcis Kim bliver slettet gentagne gange kan kun skyldes de uenigheder der er mellem ham og Morten og hans kritik af Filmz generelt. Det overrasker mig lidt da Morten ellers har styret siden med en virkelig slatten hånd.

Skriv ny kommentar: