Biografer udelukker Netflix Oscar / Filmz.dk

Biograf-giganter udelukker Netflix fra Oscar-visninger


Amerikanske biografer boykotter “Roma” til traditionsrige Oscar-events.

Hollywood har nu accepteret Netflix med 10 Oscar-nomineringer til “Roma” og yderligere tre nomineringer til “The Ballad of Buster Scruggs”. Biograferne fortsætter dog modstanden.

Biografer-giganterne AMC og Regal plejer således hvert år før Oscar-showet at vise de nominerede i kategorien Bedste film. Det sker igen år. Dog med én undtagelse.

For selv om “Roma” er nomineret til Bedste film, så bliver den ikke vist på lige fod med sine syv konkurrenter ved biografernes Oscar-events, skriver Deadline.

AMC og Regal meddeler, at kun de film, der har haft premiere i deres biografer, er velkomne.

I Danmark fik “Roma” kun premiere i fem biografer i én enkelt uge. Den ene var Grand Teatret i København – læs begrundelsen her.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Geekalot 1 år siden

Siger bare alt om hvor snæver synet biograf branchen er....
Gravatar

#2 Bjur 1 år siden

Pinligt og sørgeligt der sidder så snæversynet mennesker i den branche og styrer det.
Gravatar

#3 Bishop 1 år siden

Det har ikke noget med snæversynet at gøre, det handler stadig om at Netflix ikke vil indgå en aftale om 90 dages biografvindue for deres film. Så vælger biografkæder som AMC og Regal ikke at vise Roma.
Gravatar

#4 Justin 1 år siden

Biograferne må være meget bange for Netflix
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

har ikke noget med snævre syn at gøre, det er en forretning, og hvis netflix vil lege med på lige vilkår, så må de også gå med til de samme vilkår som andre, det har intet med streaming services at gøre, flere biograf kæder har aftale med andre services og det fungere fint, det er fordi netflix ikke vil konkurrerer på lige vilkår med de andre film, så bliver det jo heller ikke en god forretning for biograferne, så hvorfor skulle de lave en aftale ?

det har intet med snæversynet at gøre, og ej heller frygt....biograferne har jo for søren netflix reklamer :P

hvorfor er det ikke netflix der er snæversynet ? når de ikke kan gøre noget andre streaming tjenester kan.

svaret er fordi i bedre kan lide netflix :)
begge sider er stædige omkring deres krav, fordi de kører en forretning, bare at kaste alt skylden over på biograferne er barnligt.
Gravatar

#6 Kim Pedersen 1 år siden

#3 og 5: Jeg er lykkeligt befriet fra at kunne læse hvad de to uvidende trolls denne gang disker op med, men jeres vurdering er fuldstændig korrekt.

Men en ting er uvidende trolls, en ganske anden er den ensidige dækning Filmz giver enhver problematik for at overleve. Ensidighed og FAKE NEWS er dagens orden på Filmz.

Gravatar

#7 Geekalot 1 år siden

Nå lille pus, fik du lige et surt opstød for der var nogle der skrev lidt kritisk om biograf branchen?
Dælme mange trolls i dit liv Kim.....
Gravatar

#8 Bjur 1 år siden

#6: ja, med alt det ævl du lukker ud, kan det ikke overraske nogen, at du kun læser dit egen gøgl. Og mht. Trolls. It takes one to know one.
#3: Det er helt fair ikke at ville bukke under for 90 dages biografvinduet. Vi lever ikke i fortiden, så se hellere at følge lidt med istedet for insistere på noget, der alligevel kommer til at ændre sig.
Gravatar

#9 Mejse 1 år siden

#8 selvfølgelig er det fair, men så kommer man jo bare ikke til at vise sine film i biograferne, og man kan sige biograferne har overskud, netflix har underskud og voksende gæld.
selvfølgelig ændre det sig før eller siden, men det der er lidt ligesom at sige, en dag får vi flyvende biler, bilindustrien burde bare stoppe med at lave biler allerede....der er ingen mening i det, hvorfor skulle man gøre noget man mister penge på, for at vise film, ingen vil betale for at se, og miste endnu flere penge ? jeg forstår forbruger siden, det ville være rart og nemt og bla bla bla.
MEN DET GIVER INGEN MENING NÅR MAN KØRER EN FORRETNING.
Gravatar

#10 Bishop 1 år siden

#8
Det er helt fair at de ikke vil samarbejde, men så skal man heller ikke forvente noget fra modparten. Artiklen spinner det som om det er biograferne der ikke vil acceptere Netflix, men det handler om at Netflix ikke vil acceptere biografernes krav og derfor bliver den ikke fremvist.

AMPAS accepterer Roma fordi den overholder de krav der skal til for at blive indstillet til en nominering.
Skulle Roma løbe med titlen for årets film, ser jeg det er en anerkendelse af Alfonso Cuaron og ikke andet end det.

Skriv ny kommentar: