Verdens største biografkæde – AMC – vil ikke åbne indtil lige før premieren på “Tenet”.

Georgia har givet grønt lys til en genåbning af biograferne i den amerikanske delstat. Men det sker næppe lige med det samme.

De amerikanske biografer er således ikke interesseret i at åbne i en tid, hvor der ikke findes nye premierefilm – det kan ikke betale sig.

Derfor melder AMC nu ud, at de først vil genåbne ganske kort før Christopher Nolans “Tenet”:

”For at være i stand til at genåbne skal vi kunne se ind i en normal kalender med nye biograffilm, der kan få folk til at blive begejstrede over at vende tilbage til deres favorit-biograf. Disse blockbusters er programsat til at vende tilbage denne sommer begyndende med ‘Tenet’ fra Warner Bros. og Disneys ‘Mulan’,” udtaler AMC ifølge The Hollywood Reporter.

AMC uddyber, at man efter planen vil åbne i en kort periode inden “Tenet”, hvor man vil fylde programmet med repremiere på en række populære film.

Filmz har tidligere talt med en række danske biografejere, der netop har givet udtryk for, at de frygter at genåbne uden nye premierefilm på programmet.

Læs også ‘“Tenet” kan vinde Oscar for at redde biograferne‘.

“Tenet” får dansk premiere den 16. juli – ugen efter er der premiere på “Mulan”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 BlackJesus 1 år siden

Jeg ved ikke om det er skidt eller godt økonomisk for Tenet. Der kommer til at være færre folk i biograferne, men til gengæld er der umiddelbart kun 2 film man kan se. Dog har det vist at ikke Disney film har det svært, når disney også udgiver en film i samme periode.
Gravatar

#2 filmz-Den Lyserøde Panda 1 år siden

Mon ikke den klarer det ganske godt. Den får nok en del gensyn alene pga. det manglende udbud og sikkert også pga. filmens kompleksitet og Nolan-fans. Det kræver selvfølgelig at filmen er god, men mon ikke Warner havde valgt at rykke den og i stedet give premiere til fx Wonder Woman 2, hvis det var tilfældet. Jeg synes i hvert fald det viser lovende takter.

Skriv ny kommentar: