Birds of Prey streaming premiere Danmark / Filmz.dk

“Birds of Prey” får tidlig streaming-premiere i Danmark


DC-filmen “Birds of Prey” med Margot Robbie får dansk VOD-premiere i næste uge.

Warner Bros. er det tredje Hollywood-selskab, der fremrykker en streaming-premiere i Danmark på grund af coronakrisen.

Nu kan Filmz afsløre, at “Birds of Prey” får streaming-premiere i Danmark på tirsdag den 31. marts til en forventet købspris på 169 kroner.

Dermed følger Warner Bros. i Danmark efter Universal Pictures – der har givet tidlig VOD-premiere til “The Invisible Man”, “Emma” og “The Hunt” – samt Sony Pictures, der i dag giver premiere på “Bloodshot“.

Læs også ‘Netpirater misbruger tidlig streaming: Downloader biograffilm‘.

“Birds of Prey” har siden premieren i februar globalt solgt biografbilletter for 201 millioner dollars fra et budget på 85 millioner dollars.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#11 Ryder666 1 år siden

Star Trek fever (9) skrev:
Kommer ALDRIG til at give 169 kr for en film. ikke som VOD, ikke som leje, ikke til køb. Alt over 100 kr er helt vanvittigt. Ved køb er alt over 69 kr langt ude


Er tildels enig.

For ældre film er 69kr tæt på at være i overkanten, medmindre de er yderst sjældne.

Den dyreste blu ray/film jeg ejer er fright night twilight release, spækket med features, hvor jeg inkl told gav cirka 900kr for den. Ellers uden ville den have kostet cirka 75 dollars. Men den var, for mig, et must have, så jeg tog chancen, og håbede på, at den ville undgå told, men det gjorde den ikke. Har dog siden hen købt den japanske laserdisc udgave af fright night part 2, som på daværende tidspunkt, skulle være i bedre kvalitet end den sølle region 1 dvd fra Artisan, som var Pan & scan grumset... Laserdiscen kostede over 50 dollars, men slap uden om tolden. Har sidenhen købt den lækre kvalitets-blu ray spansk release, for 149kr inkl forsendelse, som endelig, var i et flot transfer, og i widescreen.

Senest måtte jeg gi 234kr for the driver med Mark Dacascos. Inkl forsendelse bestilt fra USA gennem laserdisken.

Er ved at sælge ud af min samling, så fremtidige køb begrænser sig. Men en købspris på 169kr, er dybt godnat, især når de er lettilgængelige.
Gravatar

#12 MacGuffin 1 år siden

Hvis det skulle være undgået nogens opmærksomhed, er filmproduktionen stort set stoppet over hele verden.

Inden tingene igen kører i højeste gear og mange flaskehalse vil forsinke processen yderligere, vil der komme en lang periode hvor filmtilbuddene til brugerne vil være yderst pauvert, hvad enten man ser filmene i biografen eller i hjemmet.

Udsend hele skidtet på de digitale tjenester vil nogen måske foreslå, blot er filmindustrien afhængig af noget så irriterende som rentabilitet. Og det er jo tydeligt at brugerne herinde ikke vil betale den pris filmene udbydes til. Så den vej vil kun grave filmbranchens grav dybere.

Så jo, det bliver iskoldt. Både for filmstudier og forbrugerne.
Gravatar

#13 Star Trek fever 1 år siden

Du kunne jo udbyde det til mindre pauvre priser, og ret faktisk sælge noget
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#14 Geekalot 1 år siden

#13 for priserne er sådan at de er ikke regnet ud som, hvis du køber 1 billet til biografen. Men som hvis du er 2 eller flere. Også er prisen heller ikke unfair.
Men hvor vi er nogle der hader at se film med andre på grund af diverse årsager, så er prisen dyr for os, der gerne vil se dem alene. Så er det jo ikke være at vi blot venter de par måneder der går jo :)
Gravatar

#15 MacGuffin 1 år siden

#13: Hvorfor sidder du ikke i en mansion i Beverly Hills med udsigt over Hollywood?
Jeg kan ikke udbyde noget til mindre priser. Det er udbud og efterspørgsel der bestemmer udsalgsprisen. Nårh nej, den almindelige prissætning er jo sat ud af kraft på dette område pga. pirateri.
Det handler ikke om "at sælge noget". Det handler om at sikre sig så store indtægter at filmens omkostninger kan betales.
Med det forbrugerne er villige til at betale for at se en film i hjemmet, kan filmproduktion ikke betale sig i den skala vi er forvænt med. Derfor er indtægterne fra biograferne livsnødvendige. Biografvinduet burde faktisk være et halvt år, for at sikre de film I elsker at se.
Gravatar

#16 Justin 1 år siden

#12
Jeg ved godt at film industrien er lidt i pause, men det er meget normalt at der kommer den første lille trailer, så går der lang tid, så kommer den første trailer, så går der langtid, så kommer næste trailer, så går der lang tid, så kommer der en trailer der nævner premiere datoen i USA, så går der endnu længere tid inden den kommer i en dansk biograf, også går der igen lang tid, før den kan lejes (også selv om den slet ikke vises i en dansk biograf, skal man vente på at biograferne er færdig med at vise den).

Så det med vente tid er på ingen må noget usædvanligt, og jeg tvivler på den almindelige forbruger vil bemærke det.

Nu hvor din tiltro til streaming er så lav, så fortæl mig hvorfor biograferne ikke bare viser nogen at de film der har haft streaming premierer, hvis ingen bruger streaming, vil det jo ikke have indvirkning på salget at biografbilletter
Gravatar

#17 MacGuffin 1 år siden

Jeg har blokeret d'herrer Geekalot og Justin, da intet af det de skriver giver nogen form for mening. Så forvent ikke svar.
Gravatar

#18 Justin 1 år siden

#17
Bare rolig jeg har aldrig forventet svar der giver nogen mening fra dig
Gravatar

#19 Geekalot 1 år siden

Det kan da kun glæde os. Kun 1 ting ville gøre os mere glade, det var hvis du bare helt forsvandt herinde fra :)
Gravatar

#20 MacGuffin 1 år siden

Uden at have læst de seneste to kommentarer, kan man roligt fastslå at både Geekalot og Justin udviser psykopatiske tendenser i skræmmende grad.

9 tegn på psykopati:

1. Vil gerne dominere og kontrollere situationer og mennesker. TJEK!
2. Har ofte urealistisk høje tanker om sig selv og sine evner. TJEK!
3. Føler ingen empati over for andre mennesker. TJEK!
4. Skaber ofte splid, bagtaler og lyver. TJEK!
5. Har ingen respekt for sociale normer. TJEK!
6. Mangler evne til at lade sig påvirke af erfaringer, inklusiv straf. TJEK
7. Tendens til at bortforklare, fralægge sig skyld og projicere dette ud i omgivelserne. TJEK!
8. Mangler ansvarsfølelse og respekt for sociale normer eller forpligtelser. TJEK!
9. Er ude af stand til at føle skyld eller til at lære af erfaringer eller straf. TJEK!

Skriv ny kommentar: