Dwayne Johnsons passionsprojekt er endelig ved at blive til virkelighed, og filmens første teaser forbereder os på en nådesløs, dødsensfarlig DC-karakter.

I forbindelse med DC FanDome har holdet bag “Black Adam” givet os den første teaser for filmen, og der er rigeligt med roser.

Læs også: “Første ‘The Flash’-klip teaser Michael Keatons Batman, to udgaver af The Flash og Supergirl”

“Jeg har lavet James Bond i 10 år, fire film. Intet kan sidestilles dette [“Black Adam”],” siger Pierce Brosnan om filmen. Johnson selv er heller ikke bleg for at hype filmen og kalder actionsekvenserne ‘nogle af de største’, skuespilleren indtil nu har været med i.

Teaseren byder på den første scene, hvor vi møder den titulære superskurk. Her gør Black Adam entré med et brag, og scenen teaser i den grad karakterens brutale natur.

Over for Johnson spiller som nævnt Brosnan, der har rollen som superhelten Doctor Fate, som er en del af superheltegruppen Justice Society of America. Resten af gruppen udgøres af Atom Smasher (Noah Centineo), Hawkman (Aldis Hodge) og Cyclone (Quintessa Swindell).

Filmen instrueres af Jaume Collet-Serra (“Jungle Cruise”) og er skrevet af “Rampage”-forfatter Adam Szytkiel samt “The Mauritanian”-makkerparret Rory Haines og Sohrab Noshirvani.

“Black Adam” får premiere den 28. juli 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: