“The Flash” bliver den lynhurtige superhelts første DCEU-film, men alligevel er det ikke nødvendigvis ham, der udgør filmens største salgsargument.

DC-filmen bliver en fortolkning af den populære “Flashpoint”-historie, hvor den titulære superhelt bruger sine evner til at rejse tilbage i tiden for at redde sin mors liv, hvilket dog skaber uforudsete konsekvenser i universet.

Blandt andet er det tydeligt ud fra den nye teaser, at Barry Allen — spillet af Ezra Miller — render ind i en anden udgave af sig selv. Derudover får vi også vores første kig på Sasha Calles Supergirl, mens vi i den grad teases Michael Keatons comeback som Batman — vi ser både hans maske, hans grotte og hører ikke mindst hans stemme.

Læs også: “‘The Batman’-trailer lover en stilfuld, dyster og rå superheltefilm”

Det er 32 år siden vi blev introduceret til Michael Keatons efterhånden ikoniske udgave af den kappeklædte hævner, som altså nu er tilbage.

Keaton er dog ikke den eneste Batman, der spiller med i den kommende DC-film. Ben Afflecks udgave af superhelten er nemlig også med, men bliver ikke vist i teaseren.

Filmen instrueres af “It”-instruktør Andi Muschietti og er skrevet af “Bumblebee”-forfatter Christina Hodson.

“The Flash” er stadigvæk under produktion, men får efter planen premiere den 3. november næste år.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 sraw rats 2 år siden

Bryder mig ikke om Ezra Miller, men det bliver fedt at se Michael Keaton som batman igen.
Det kunne være så super fedt, hvis de laver en Batman Beyond med Michael Keaton som old Batman/Wayne.

Skriv ny kommentar: