Netflix har i dag offentliggjort sæson 7 af den mørke antologiserie ‘Black Mirror’ og en ny episode af ‘USS Callister. Det annoncere de i en teaser på YouTube.

De seks nye afsnit vil blive udgivet på platformen i 2025, hvoraf ét vil fungere som en opfølgning på Star Trek-parodi-sci-fi-eventyret, der blev vist tilbage i Sæson 4. Afsløringen er en af mange, der er dukket op fra Next on Netflix-begivenheden på Picturehouse Central i London i dag. ‘USS Callister’ er en fan-favorit blandt ‘Black Mirror’ seerne, så det bliver spændende at se hvad Charlie Brooker vælger at gøre med universet.

Det vides ikke endnu om vi kan forvente flere afvigelser fra den elektronik-baseret skræk, da den forrige sæson bevæget sig mere hen imod ‘The Twilight Zone’ med mytiske monstre og paradoksale problemer. Udefra teaseren ser det ud til at være elektronisk fokuseret, men det må tiden vise om det holder sig til det.

Det er uklart, hvem der vil optræde i Sæson 7 af ‘Black Mirror’, men det virker sandsynligt, at nogle af de samme skuespillere vil være tilbage til ‘USS Callister’-opfølgeren.

Cristin Milioti portrætterede Nanette Cole, nykommeren, der hjalp med at afspore Dalys plan og forårsage hans undergang, mens Jimmi Simpson, Michaela Coel, Billy Magnussen, Milanka Brooks, Osy Ikhile og Paul G. Raymond også optrådte i løbet af episoden.

Aaron Paul, der senere ville få en mere prominent rolle i Sæson 6-afsnittet ‘Beyond the Sea’, havde også en bemærkelsesværdig stemme-cameo i episoden, mens Kirsten Dunst også havde en kort optræden i et baggrundsskud af besætningens kontor.

‘Black Mirror’ sæson 7 udkommer i 2025.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Wiking 2 måneder siden

Det ser jeg frem til, det er altid super spændende at se hvad de finder på!

Skriv ny kommentar: