Patty Jenkins fortæller, at hun er tilbage og arbejder på ‘Rogue Squadron’. Og hun siger, at hun skriver manuskriptet lige nu.

I et overraskende interview hævder Patty Jenkins, at hun har underskrevet en ny aftale med Lucasfilm og Disney for at vende tilbage til arbejdet som forfatter og instruktør for en ‘Rogue Squadron’-film, hvilket blev aftalt lige inden sommerens strejker.

Jenkins, der forlod filmen for at lave ‘Wonder Woman 3’, fortalte Ben Mankiewicz på TCM/Max-podcasten, Talking Pictures, at hun havde underskrevet en aftale om at vende tilbage til “en galakse langt, langt væk”. Disney har på deres side ikke givet yderligere opdateringer om projektet, siden det blev fjernet fra kalenderen tilbage i 2022.

‘Rogue Squadron’ blev først annonceret i 2020, da Disney stadig forsøgte at definere fremtiden for Star Wars-universet efter udgivelsen af ‘The Rise of Skywalker’, men meget lidt detaljer fulgte med, kun at det handlede om en ny generation af Rebel Alliance-jægere, da de søgte at blive den bedste flyvende eskadrille i galaksen. Jenkins blev annonceret som instruktør, og i en kort video forklarede hun hvorfor.

Jenkins vil skabe ‘Rogue Squadron’ for at opfylde sin ambition om at lave den ultimative jagerpilotfilm, en drøm inspireret af hendes afdøde far, Capt. William T. Jenkins, en U.S. Air Force pilot, der tjente under Vietnamkrigen. Jenkins sigter mod at kombinere sin kærlighed til højhastigheds spænding og det omfattende univers af Star Wars for at ære sin fars hukommelse og sin fascination af luftkampe, idet hun stræbte efter at skabe en film, der fanger essensen af begge dele.

Imidlertid forlod hun projektet for at lave ‘Wonder Woman 3′, før hun senere mistede det projekt i kølvandet på DC Studios’ overtagelse af James Gunn og Peter Safran. Nu siger hun, at hun er tilbage i cockpittet efter sidste gang at have kommenteret projektet for 15 måneder siden.

‘Rogue Squadron’ får muligvis premiere i 2026 eller 2027.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 2 måneder siden

Igen og igen og.
Før eller siden må det jo resultere i et eller andet.

Skriv ny kommentar: