Marvel-fans ønsker ikke en erstatning for afdøde Chadwick Boseman.

Det kom som et chok for alle MCU-fans, da det i weekenden kom frem, at “Black Panther”-stjernen Chadwick Boseman er afgået ved døden.

I den sammenhæng er film naturligvis en ligegyldighed, men ikke desto mindre efterlader Boseman et hul i verdens største franchise – Marvel Cinematic Universe.

Chadwick Boseman var i rollen som T’Challa tiltænkt en central rolle i fremtidens MCU efter “Avengers: Endgame” – “Black Panther 2” var allerede annonceret. Hvad gør Marvel Studios nu?

Det vides endnu ikke. En mulighed er naturligvis helt at droppe “Black Panther 2” og Wakanda-universet i MCU – men det ville ikke være i Bosemans ånd.

‘Wakanda Forever’ er blevet et verdensomspændende fænomen, som særligt har bragt stolthed til sorte amerikanere.

En anden mulighed er i stedet at finde en anden skuespiller til rollen, hvilket man tidligere har gjort med Hulk og War Machine, men det var ikke i forbindelse med dødsfald og på et langt tidligere stadie i udviklingen af MCU.

Marvel-fans afviser da også højlydt idéen om at erstatte Chadwick Boseman.

Derfra er der to muligheder tilbage. Disney har således tidligere håndteret dødsfald af prominente skuespillere, som da Carrie Fisher døde i 2016 midt under den nye Star Wars-trilogi.

Her brugte det Disney-ejede Lucasfilm gamle optagelser kombineret med ny teknologi til at vække Fisher til live igen i rollen som Leia.

Den sidste mulighed er at lade T’Challa dø eller forsvinde i MCU og lade en ny overtage tronen.

Et bud kunne være at lade T’Challas kloge søster – Shuri – spillet af Letitia Wright overtage arven efter sin bror.

Shuri fik sidste år sin egen Marvel Comics-serie.

Læs også ‘“Black Panther”-kvinde får sin egen Marvel-historie‘.

“Black Panther 2” er aktuelt premieresat til maj 2022.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Confused101 1 år siden

Noget møg ligegyldigt hvad de vælger. Omstændigherne er MEGET forskellige, men eks. Terrence Howard / Don Cheadle eller Edvard Norton / Mark Ruffalo viser dog Marvel har udskiftet før.

Skriv ny kommentar: