Black Panther manuskript wga årets bedste / Filmz.dk

“Black Panther” nomineret til årets bedste manuskript


Writers Guild of America har offentliggjort de nominerede til årets manuskript-priser ved WGA Awards.

Før Oscar-showet finder sted uddeler de specifikke faggrupper sine egne priser i de såkaldte guilds, der kan give et solidt fingerpeg om årets Oscar-priser.

Writers Guild of America har nu afsløret de nominerede til årets bedste adapterede manuskript – altså baseret på et andet forlæg – som i år er Marvels “Black Panther”, “If Beale Street Could Talk”, “Can You Ever Forgive Me?”, “BlacKkKlansman” samt “A Star Is Born”, der er et remake af tidligere filmudgaver fra 1937, 1954 og 1976.

I 2018 vandt “Call Me by Your Name” WGA Awards i kategorien – en triumf, der blev gentaget ved Oscar-uddelingen.

Det samme var tilfældet med “Get Out” i kategorien bedste originale manuskript, som blev vundet første ved WGA Awards og siden igen ved Oscar-showet.

I original-kategorien til WGA Awards er i år nomineret Netflix-filmen “Roma”, “Vice”, “Eighth Grade”, “A Quiet Place” og “Green Book”.

“Roma” er allerede i god award-form, da Netflix-filmen vandt stort tidligere på ugen ved Golden Globes – læs om det her.

WGA Awards uddeles d. 17. februar.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Ja ja endnu engang må det have været et elendigt filmår, hvis Black Panter vinder, ja bare det overhovedet at være nomineret. Man orker næsten ikke at høre eller skrive mere om Black Panter.
Gravatar

#2 Star Trek fever 2 år siden

Det er da helt til grin
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

En anden ting. Nu var jeg ikke selv den store fan af Get Out, men jeg har dog en vis forståelse for hvorfor nogen stemte på den for bedste manuskript på den måde historien udviklede sig på. Med Black Panter har jeg ingen forståelse.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 tja det er jo adapterede manuskript, så det er da en af de få hvor det faktisk giver mening, da man lige meget om man kan lide filmen og farven og opmærksomhede, så er adaptionen fra tegneserie til filmlærred ganske vellykket :)
Gravatar

#5 Johnny42 2 år siden

#4 Nå okay læste ikke det var adapteret manuskript, så ved ikke lige hvor mange film der passer i den kategori, og om der var nogen der burde have Black Panters plads.
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

#5 det kan man selvfølgelig altid diskuterer, der er sikkert andre, men ja....er helt enig i at bedste manuskript havde været helt mærkeligt, og tja det her, i det mindste giver det mere mening :)

Skriv ny kommentar: