Black Panther Chadwick Boseman Oscar / Filmz.dk

“Black Panther”-stjerne om Oscar: Elitært kun at kalde den populær


Chadwick Boseman bekræfter nu, at “Black Panther”-holdet sigter på at vinde en Oscar for Bedste film.

De populære superheltefilm er aldrig blevet nomineret i Oscar-kategorien for Bedste film. De store blockbusters bliver ofte forbigået i den vigtigste Oscar-kategori.

Derfor har Oscar-akademiet til 2019 oprettet kategorien for Bedste populære film. Men den vil Marvel Studios og holdet bag “Black Panther” sandsynligvis ikke lade sig nøje med – læs om det her.

Det bekræftes nu af titelrolle-indehaver Chadwick Boseman:

”Der er ingen kampagne for Populær film, hvis der er en kampagne, så er det for Bedste film… Hvis man siger, den kun er populær, så er det elitært,” siger Chadwick Boseman til The Hollywood Reporter.

Oscar-showet afholdes næste gang d. 24. februar.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 gladiator 2 år siden

Jeg fandt den altså stadig kedelig, og blandt årets helt store skuffelser.... Har aldrig forstået de 5/6 stjernede anmeldelser...
Chadwick er dog skide godt castet, såvel som Freeman mm. Men historien var sgu kedelig og forudsigelig.
Gravatar

#2 Justin 2 år siden

Glæder mig helt til kommentarerne hvis den her film får 0 nomineringer til Oscar
Gravatar

#3 Alfonsen 2 år siden

Justin (2) skrev:
Glæder mig helt til kommentarerne hvis den her film får 0 nomineringer til Oscar


Hvilket den rettelig også burde, i min optik høre ingen film af Tjubang popcorns underholdnings genren til i Oscar klassen, med MEGET få undtagelser, populær eller ej, der er masser andre prisoverrækkelser der "hylder" dem.......

Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

Selve filmen har vel nogenlunde samme kvalitet som de dårligste 007 film. The Meg er en langt bedre film og de burde køre en Oscar kampagne for den film.
Gravatar

#5 Pistolprinsen 2 år siden

Holder med #1 og #4 - "Black Panther" var sgu' godt nok ringe....

Hvis der er en superheltefilm, der skulle have haft en Oscar, så var det Tim Burtons første Batman film.

Men, som #2 siger: Det skal nok blive sjovt, at se SJW cirkusset køre igen, når "Black Panther" ikke får en eneste nominering!
Så skal alt deres 'Black Lives Matter' og '#MeToo' lort nok komme på banen!
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#6 Geekalot 2 år siden

Er under ingen omstændigheder man kan sige en superhelte film er den bedste film, at de har fået en hvem kan tjene fleste penge, er fint. Men det er dælme langt fra bedste film. Om man så er enig med dem der dømmer Oscars, det jo så det :)
Gravatar

#7 SublimeKen 2 år siden

Jeg synes på ingen måde at Black Panther fortjener at blive nomineret, men på den anden side, så har bedste film kategorien sgu heller ikke været særlig meget værd de sidste mange år.

Jeg kunne dog godt forestille mig den blev nomineret pga. den kulturelle betydning den har haft i USA, og om man vil det eller ej, så er Oscar akademiet meget politisk anlagt, og har mere eller mindre altid været det. Film der bliver nomineret er som regel enten film der har haft en kulturel eller politisk betydning/budskab (12 years a slave, Moonrise Kingdom), film der enten har haft en innovativ betydning for film mediet eller bare var lidt mere innovative og kvalitetsbevidste end andre film det år (Avatar, Titanic, Mad Max Fury Road) eller nostalgiske film for de gamle nisser (The Artist, La La Land) Men med det sagt, så tvivler jeg dog stadig stærkt på den bliver nomineret, for Akademiet har altid haft et horn i siden på superheltefilm, og med god grund.

Det virker dog til at der er nogle folk herinde der vil få godt og grundigt ondt i røven hvis den blev nomineret, og det kunne da være lidt sjovt at se, for personligt er jeg røv ligeglad med om den bliver nomineret eller ej, for har ikke taget Oscar seriøst i mange år efterhånden. De fleste film der har været nomineret de sidste mange år, har mindet så meget om hinanden, og tilført så lidt nyt til film mediet, at mange af dem alligevel er glemt i dag. Især vinderne fra de forskellige år. Meget få af dem ender med at blive klassikere, det kan jeg næsten garantere med sikkerhed.
Gravatar

#8 SublimeKen 2 år siden

Jeg skulle måske også lige tilføje biografiske portrætter af kendte historiske personer eller folk der var tætte på kendte historiske personer, til film der ofte bliver nomineret. Dem er de sgu glade for (The Kings Speech, Darkest Hour, Lincoln, Shakespeare In Love og jeg kunne blive ved) Oscar akademiet er fandme blevet så forudsigelige og hylder film som få husker ti år efter, fordi filmene et eller andet sted er fuldstændig intetsigende med halvhjernede og halvhjertede manuskripter, at jeg har mistet al interesse for det. Men all power til dem der stadig respekterer dem.

Altså mange af filmene er okay til gode film, det slet ikke det. De fleste er bare også ret så forglemmelige, og burde slet ikke hyldes som deres respektive års bedste film.
Gravatar

#9 Pistolprinsen 2 år siden

SublimeKen (7) skrev:
så er Oscar akademiet meget politisk anlagt
Og, det er lige nøjagtigt der, der er problemet...
De fatter ikke engang selv, at de er i UNDERHOLDNINGS-industrien, og at vi vil UNDERHOLDES, når vi ser film, og, at deres job, i UNDERHOLDNINGS-branchen, er at...
UNDERHOLDE !!!
Film skal ikke være politiske, budskabbringende eller samfundskritiske - film skal være UNDERHOLDENE.

Derfor rammer Oscar-akademiet (og, anmelderne) altid ved siden af, hvad biograf-gængerne kan lide...
...når mørket sænker sig i biograf-salen, så vil jeg have virkelighedsflugt og underholdning for mine surt opsparede penge...
...hvis jeg vil have virkelighed og politik kan jeg bare tænde for fjernsynet.
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#10 Mejse 2 år siden

#9 det er altså et lidt smalt syn på film, for det første er det ikke alle der "bare" vil underholdes, for det andet er det forskelligt hvad folk ser som underholdende, for det tredje er det ikke nøjagtigt det der er problemet, for Oscar-akademiet er ikke i underholdnings branchen ej heller er anmeldere for den sags skyld :)

Skriv ny kommentar: