Black Panther Oscar / Filmz.dk

Efter ny Oscar-kategori: Marvel går stadig efter Bedste film til “Black Panther”


Marvel Studios vil ikke nøjes med Oscar for Bedste populærfilm.

Oscar-showet bløder seertal. Det skal en ny pris særligt for de populære blockbusters ændre på – læs om det her.

Men Oscar-ændringen betyder intet for Marvels planer om at målrette award-kampagnen for “Black Panther” mod Bedste film, skriver Comicbook.

Angiveligt har Marvel ingen planer om at nøjes med prisen for Bedste populære film til “Black Panther”, men ønsker derimod at blive anerkendt i den mest prestigefulde kategori.

Formår “Black Panther” at booke billet til Bedste film-kategorien, så åbner det muligheden for “Infinity War” i populær-kategorien.

I USA er “Black Panther” den tredjestørste film i historien – kun overgået af “The Force Awakens” og “Avatar”.Vis kommentarer (41)
Gravatar

#1 uldbjerg 2 år siden

Nu må de holde op. Black Panther er altså ikke en god film.
Jeg ikke til Marvel og synes, at de fleste af dem er kedelige. Jeg kan godt lide lidt mere klassisk action. Men når jeg nu nyder the Rock i Skyscraper eller en klassiker med Arnold eller Stallone, så får jeg ikke illusioner om, at det rent faktisk er gode film.
Gravatar

#2 Tasuef 2 år siden

Jeg kan godt lide de fleste Marvelfilm, men der er ikke en eneste kategori black panther bør vinde i. Avengers solgte flere billetter og havde bedre effekter og bedre skuespil. Så hvilken pris er det lige black panther vil vinde? Bedste film er de jo overhovedet ikke i nærheden af... (synes i øvrigt højst marvelfilm kan vinde kostumer og/eller effekter)
Gravatar

#3 Mads47 2 år siden

Det er virkelig en middelmådig film, der er så mange andre comic book film der er mere værdig. Ikke engang Avengers Infinity War er oscar værdig, det tætteste vi kommer er The Dark Knight.

Den nye kategori er håbløs, hvis en superheltefilm/Blockbuster bliver nomineret så bør den være i samme kategori som alle andre film. Jeg synes personligt det ville være nedværdiget at ende i en "populær film" kategori, hvis man er på højde eller bedre end dem i Bedste film kategorien.
Gravatar

#4 Geekalot 2 år siden

Hvis der endelig er en Marvel film der bør vinde noget, er det Infinity war. Black panter er slet ikke så god som det blevet gjort til.
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

#3 hvis man er på højde med eller bedre kan man jo ende i begge :) det ene udelukker ikke det andet.

men ja et lidt desperat forsøg på at hive flere seere hjem :)
Gravatar

#6 Mads47 2 år siden

Mejse (5) skrev:
#3 hvis man er på højde med eller bedre kan man jo ende i begge :) det ene udelukker ikke det andet.


Nå okay, sådan havde jeg forstået det. Men synes stadig kategorien ikke er helt gennemtænkt.
Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

#6 nej nej man kan sagtens blive nomineret i begge :) men ja om den kategori eller oscar showet som underholdning i det hele taget har en plads i det samfund vi har idag, er en helt anden snak :)
Gravatar

#8 Justin 2 år siden

Det kommer ikke til at ske
Gravatar

#9 Star Trek fever 2 år siden

Black panter burde vinde en pris for mest hypede film. Det da vist også det eneste. Infinity war er klasser bedre
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#10 Tasuef 2 år siden

“Monsters ball” vandt på præcis de samme falske forudsætninger som nogen vil have black panther nomineret for. Næsten ingen har gidet at se den film siden...

Skriv ny kommentar: